Рецепти womanlife.com.ua
![Англійський бісквіт](https://kuhari.com.ua/img/angliiskii_biskvit-41107.webp)
Англійський бісквіт
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
![Баранина на кісточці](https://kuhari.com.ua/img/baranina_na_kostochke-315887.webp)
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
![Млинці в лимонної карамелі](https://kuhari.com.ua/img/blinchiki_v_limonnoi_karameli-105504.webp)
Млинці в лимонної карамелі
Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...
![Баклажани з грибами в сметані](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_gribami_v_smetane-616474.webp)
Баклажани з грибами в сметані
Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...
![Біскотті (Біскотті)](https://kuhari.com.ua/img/biskotti_Biscotti-328514.webp)
Кабачки швидкі на зиму
Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...
![Баклажани на багатті](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_na_kostre-330351.webp)
Баклажани на багатті
Овочі на грилі можна готувати по-різному, все залежить від їх маринування. В даному рецепті баклажани виходять дивно смачними, оскільки не тільки маринуються, але і подаються з соусом з томатів. опис приготування: Якщо ви збираєтеся разом з друзями на природі, то обов'язково приготуйте баклажа...
![Баклажани з болгарським перцем](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_bolgarskim_percem-10054.webp)
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...
![Батончик «Марс»](https://kuhari.com.ua/img/batonchik_quotmarsquot-394573.webp)
Батончик «Марс»
Любителям знаменитого батончика з карамеллю в шоколаді хочу запропонувати спробувати відтворити десерт на власній кухні. Якщо ви не боїтеся експериментів, тоді сміливо запам'ятовуйте цей варіант! опис приготування: Хочу відразу попередити, що рецепт хоч і не дуже складний, але потребує чимало ...
![Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)](https://kuhari.com.ua/img/agua-de-yamaika_napitok_s_gibiskusom-505663.webp)
Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)
Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...
![Бекмес класичний](https://kuhari.com.ua/img/bekmes_klassicheskii-340329.webp)
Бекмес класичний
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...
![Брауні з сиром](https://kuhari.com.ua/img/brauni_s_sirom-492573.webp)
Брауні з сиром
Завжди любила сир у випічці. Причому він однаково гарний і в закусочних варіаціях, і в солодких. А в цьому рецепті йде поєднання двох сортів, які дарують не тільки смак, але і м'яку структуру. опис приготування: подивіться, як приготувати Брауні з сиром. Спочатку мені здавалося, що вийде щось ...
![Слоєний киш з шпинатом](https://kuhari.com.ua/img/sloenii_kish_so_shpinatom-117049.webp)
Слоєний киш з шпинатом
Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...
![Баклажани під пресом](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_pod_pressom-124725.webp)
Баклажани під пресом
Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...
![Борщ «гетьманський»](https://kuhari.com.ua/img/borsh_quotgetmanskiiquot-7220.webp)
Борщ «гетьманський»
Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...
![Будино](https://kuhari.com.ua/img/budino-501214.webp)
Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...
![Баклажани з нутом](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_nutom-568250.webp)
Баклажани з нутом
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
![Аджика на зиму без стерилізації](https://kuhari.com.ua/img/adjika_na_zimu_bez_sterilizacii-322242.webp)
Аджика на зиму без стерилізації
Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...
![Білковий крем для капкейков](https://kuhari.com.ua/img/belkovii_krem_dlya_kapkeikov-592452.webp)
Білковий крем для капкейков
Хочу поділитися рецептом універсального білкового крему. Він відмінно підходить для багатьох видів випічки, особливо добре прикрашати ними капкейкі, тому що крем стабільний і тримає форму. опис приготування: Приготувати шоколадні капкейкі з білковим кремом дуже просто, а випічка при цьому вихо...
![Акула на пару](https://kuhari.com.ua/img/akula_na_paru-376202.webp)
Акула на пару
М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...
![Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»](https://kuhari.com.ua/img/bulochki_multizlakovie_quotpoleznii_zavtrakquot-479360.webp)
Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»
Зараз у продажу стільки борошна з різних злаків - просто очі розбігаються! І все спробувати хочеться! наприклад, ось ці булочки відразу з льняної муки, з житнього і цільнозерновий, та ще й з кіноа. Ароматні вийшли і корисні! опис приготування: Для приготування дріжджового тіста я використовую ...