Рецепти womanlife.com.ua

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Риба з риби

Риба з риби

для рецепта, як приготувати балик з риби, підійде будь-яка тушка, краще якщо це буде велика і жирна рибка, тоді і готову страву буде смачніше. Для балику потрібно використовувати тільки свіжу рибу. опис приготування: Якщо використовувати хороші і дорогі сорти риби, то така закуска стане відмін...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Боракі (вірменські пельмені)

Гороховий суп-пюре туркменський

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...

Млинці-сердечка

Млинці-сердечка

Почати день з гарного настрою допоможуть симпатичні млинці-сердечка. Ну хіба не приємно поласувати на сніданок такими милими млинцями? дивіться рецепт, і ви дізнаєтеся, як приготувати млинці-сердечка! опис приготування: З пристосувань нам знадобиться для млинців сковорода, кондитерський мішок ...

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Бродет

Бродет

традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Biskvitnoe тісто

Biskvitnoe тісто

Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...

Слоєний киш з шпинатом

Слоєний киш з шпинатом

Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому! опис приготування: Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать за...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Баклажани «трійка»

Баклажани «трійка»

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Борщ звичайний

Борщ звичайний

Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона. опис приготування: Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак. приготування: Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік ли...