Рецепт Бефстроганов з грибами та цибулею
Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі.
опис приготування:
Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російської кухні. Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Так само часто до страви подають солоні огірки. Рецепт приготування бефстроганов винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі.
- говяжа вирізка— 700 грам
- олія— 2 Ст. ложки
- цибуля— 60 грам
- гриби— 225 грам
- яловичий бульйон— 180 мілілітрів
- коньяк— 2 Ст. ложки
- крем— 230 грам
- дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
- сушений кріп— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— — За смаком
Густо наріжте гриби і наріжте цибулю. Тонко наріжте яловичину проти волокон.
Розтопіть в великій сковороді 2 столові ложки олії на середньому вогні.
Після того як масло перестане пінитися покладіть яловичину на гарячу сковороду. Підсмажуйте м'ясо з обох сторін до злегка коричневого кольору.
Посипте в сковороду для соусу дрібно нарізану цибулю.
Додайте грибочки так, щоб вони лягли на цибулю щільно і рівномірно. Додайте щіпку солі. Обсмажуйте протягом 10 хвилин, до того, як вся рідина випарується.
Додайте бульйон і коньяк в сковороду. Рідина повинна злегка покрити грибочки. Гасіть протягом 15 хвилин.
У цей час можна зайнятися локшиною. Зваріть її і додайте 2 столові ложки олії.
Переходимо до бефстроганов:
зменшіть вогонь, додайте сметану і дежонскую гірчицю.
Перемішайте суміш до ніжного білого кольору.
Покладіть в соус підсмажену яловичину. перемішайте. Гасіть ще хвилини 2.
Приберіть блюдо з вогню і додайте кріп і сіль за смаком.
Блюдо подавати з локшиною або рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Бефстроганов (класичний рецепт)
Befstroganov — дуже смачне і неймовірно популярна страва! В даному рецепті яловичина гармонійно поєднується з печерицями, цибулею і вершками. Виходить гарне блюдо для обіднього столу або вечері. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з грибами і вершками. Лук...
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...
Бефстроганов з дичини і грибів
Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...
Бефстроганов з кальмарів
Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...
Бефстроганов з печінки зі сметаною
Цей бефстроганов приготований з яловичої печінки, обсмаженої з цибулею, а потім тушкованої в сметані. Страву подають на обід або вечерю. До бефстроганова підходить картопляний гарнір або макарони. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з печінки з...