Рецепт Риба з риби

Рецепт Риба з риби
Кількість порцій: 1 Час приготування: 11 дн. 21 г. 0 хв.
для рецепта, як приготувати балик з риби, підійде будь-яка тушка, краще якщо це буде велика і жирна рибка, тоді і готову страву буде смачніше. Для балику потрібно використовувати тільки свіжу рибу.

опис приготування:

Якщо використовувати хороші і дорогі сорти риби, то така закуска стане відмінним доповненням столу. Але і більш бюджетні сорти, наприклад, товстолобик або жереха, припадуть до смаку. При приготуванні рибного балику головне добре промити рибу від крові, тоді і страва вийде смачним. Його можна подавати на шматочку хліба або нарізкою.

  • жирна риба— 7 кілограм
  • сіль— За смаком
Риба з риби - фото крок 1 1. Рибу ретельно очищаємо: очистити від cheshui, акуратно розрізаємо, щоб не пошкодити жовчний міхур. відрізаємо голову, хвіст і плавники, видаляємо нутрощі і хребет. Пінцетом намагаємося вибрати всі кістки. Гарненько промиваємо під проточною водою.

Риба з риби - фото крок 2 2. Готове філе розрізаємо гострим ножем, але не дорізати до шкірки.

Риба з риби - фото крок 3 3. У підходить за розмірами форму насипаємо сіль і укладаємо рибу, зверху знову посипаємо щедро сіллю. ставимо прес (можна банку з водою) і відправляємо в холодильник на 5-7 днів.

Риба з риби - фото крок 4 4. вимочуємо рибу: для цього промиваємо її під проточною водою, потім відправляємо в миску і заливаємо водою, залишаємо на 5-7 днів і кожен день міняємо воду.

Риба з риби - фото крок 5 5. Добре змочену рибу підвішуємо і залишаємо на 3-5 днів, після чого балик - готовий!

Подібні рецепти

Биточки з червоної риби

Малина з цукром на зиму

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Буглама з риби

Буглама з риби

дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...