Рецепт Риба з риби
для рецепта, як приготувати балик з риби, підійде будь-яка тушка, краще якщо це буде велика і жирна рибка, тоді і готову страву буде смачніше. Для балику потрібно використовувати тільки свіжу рибу.
опис приготування:
Якщо використовувати хороші і дорогі сорти риби, то така закуска стане відмінним доповненням столу. Але і більш бюджетні сорти, наприклад, товстолобик або жереха, припадуть до смаку. При приготуванні рибного балику головне добре промити рибу від крові, тоді і страва вийде смачним. Його можна подавати на шматочку хліба або нарізкою.
- жирна риба— 7 кілограм
- сіль— За смаком
2. Готове філе розрізаємо гострим ножем, але не дорізати до шкірки.
3. У підходить за розмірами форму насипаємо сіль і укладаємо рибу, зверху знову посипаємо щедро сіллю. ставимо прес (можна банку з водою) і відправляємо в холодильник на 5-7 днів.
4. вимочуємо рибу: для цього промиваємо її під проточною водою, потім відправляємо в миску і заливаємо водою, залишаємо на 5-7 днів і кожен день міняємо воду.
5. Добре змочену рибу підвішуємо і залишаємо на 3-5 днів, після чого балик - готовий!
Подібні рецепти
Малина з цукром на зиму
Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...
Буглама з риби
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...
Брізоль з риби
Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...