Рецепт Баклажани з салом на мангалі

Рецепт Баклажани з салом на мангалі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Баклажани з салом на мангалі — хіт нашого літа. Блюдо виходить досить сумнівного скукоженний виду, але на смак просто божественно! Спробуйте, і Ви не зможете забути цей смак вже ніколи.

опис приготування:

Я обожнюю баклажани з салом на мангалі — це найсмачніший шашлик в світі (НЕ вважаючи, звичайно ж, баранячого шашлику) з усіх, що мені доводилося куштувати останнім часом. Як я вже говорила вище, вид у баклажана досить жалюгідний — він весь скукожівается і темніє, але смак відмінний, компенсує всі зовнішні недоліки шашлику. Пробуйте і Ви точно залишитеся задоволені.

Успіхів і приємного апетиту!


  • баклажан— 4 штуки(приблизно 1 кг)
  • Сало— 300 грам
Баклажани з салом на мангалі - фото крок 1 Баклажаны хорошенько промываем и высушиваем.

Баклажани з салом на мангалі - фото крок 2 Баклажан нарезаем кольцами толщиной 1 см.

Баклажани з салом на мангалі - фото крок 3 Сало нарезаем довольно крупными кусочками, бажано кубиками, чтоб они хорошо держались на шампурах.

Баклажани з салом на мангалі - фото крок 4 По очереди нанизываем на шампур: баклажан, сало, баклажан, сало.

Баклажани з салом на мангалі - фото крок 5 Готовим баклажаны на средних или слабых углях (це важливо) протягом 30 хвилин.

Баклажани з салом на мангалі - фото крок 6 Готовые баклажаны с салом подаем к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Баранячі реберця на мангалі

Баклажани на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...