Рецепт Борщ звичайний

Рецепт Борщ звичайний
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами!

опис приготування:

Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет смачного борщу, але і я хотів би поділитися з вами своїм рецептом. Рецепт приготування борщу звичайного досить таки простий. Блюдо дуже ситне, яскраве і апетитне. дивіться, як приготувати борщ звичайний.

  • курячий окорок— 400 грам
  • капуста— 500 грам
  • Буряк— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • квасоля— 1 Склянка
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Томатна паста— 100 грам
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • Лавровий лист— 1 штука
  • сіль— 1 Ст. ложка(за смаком)
борщ звичайний - фото крок 1 Квасоля необхідно замочити в холодній воді на ніч, а потім зварити до готовності.

борщ звичайний - фото крок 2 Стегенце поділимо на кілька частин і відправимо вариться в 4 літрах води. Не забудьте зняти піну. через 10 хвилин додаємо очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю.

борщ звичайний - фото крок 3 Дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії до прозорості.

борщ звичайний - фото крок 4 Додаємо до цибулі натерті на крупній тертці буряк, моркву і нарізану соломкою або кубиками перець. Обсмажуємо кілька хвилин.

борщ звичайний - фото крок 5 Потім додаємо томатну пасту, добре перемішуємо, пару хвилин обсмажуємо, додаємо стакан води і тушкуємо хвилин 15.

борщ звичайний - фото крок 6 Готову заправку відправляємо в каструлю до картоплі і м'яса. додаємо сіль, перець і лавровий лист.

борщ звичайний - фото крок 7 Тепер черга квасолі і тонко нашаткованої капусти відправитися в каструлю. Перемішуємо майже готовий борщ, доводимо до кипіння і варимо ще 10-15 хвилин.

борщ звичайний - фото крок 8 Накриваємо кришкою каструлю і даємо борщу хвилин 10-15 настоятися. Подавайте суп з дрібно нарубаної зеленню і сметаною.

Подібні рецепти

Борщ білоруський

Паштет з білої квасолі

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...