Рецепти womanlife.com.ua

Білкова глазурь на кулич

Білкова глазурь на кулич

Если вы печете сами куличи на праздник Великой Пасхи, то этот рецепт это просто для вас находка. Приготовить белковую глазурь на кулич на самом деле очень просто, спробуйте самі. опис приготування: Как приготовить белковую глазурь на кулич? Дуже просто! Главное глазурь довзбивать, чтобы белки ...

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...

Білий суп

Білий суп

Білим супом називається будь-який кремоподібний суп, при приготуванні якого використовується плавлений сир. опис приготування: Нижче наводиться звичайний рецепт білого супу для повсякденного вжитку, але замінивши кілька інгредієнтів, ви цілком можете перетворити його в святковий. приготування:...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...

Бобовий соус

Маринована угорка

Це простий універсальний соус з садових бобів. Їм можна заправляти овочеві салати, додавати до макаронів або вмочати в нього начос. Соус отримує легким, з кремовою консистенцією і дуже смачним. опис приготування: Для цього рецепта я використовувала садові боби, але їх можна замінити на консерв...

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...

Млинці з лососем та сиром

Млинці з лососем та сиром

Такі млинці з лососем та сиром — справжній делікатес. Цю страву можна робити на свято будь-якого рангу! опис приготування: Млинці з лососем та сиром можна робити практично без цукру, чайної ложечки буде досить! Борошно в тісто додайте поступово, щоб не було грудочок, найкраще скористатися бле...

Білі гриби в мультиварці

Білі гриби в мультиварці

Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Англійські пиріжки з м`ясом

Англійські пиріжки з м`ясом

Я вам розповім, як приготувати англійський пиріжки з м'ясом - одне з традиційних англійських страв. Два сорти м'яса, приправи, курага і тісто роблять ці пиріжки дуже поживними і корисними. опис приготування: Особливість цього рецепта в тому, що тісто для пиріжків виходить дуже хрустким (спасиб...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Баклажани в гострому соусі

Баклажани в гострому соусі

Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...

Базовий томатний соус

Базовий томатний соус

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Бефстроганов з овочами

Бефстроганов з овочами

Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...

Бенедикт з лососем

Бенедикт з лососем

Бенедикт с лососем – это не только изысканный завтрак, але і ресторанне блюдо. підсмажена булочка, яйце пашот і голландський соус - ідеально! опис приготування: Яйця Бенедикт люблять і знають у всьому світі. Готують цю страву з беконом, шинкою і іншими інгредієнтами. Незмінним залишається було...

Баранина тушкована з картоплею

Баранина тушкована з картоплею

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Баклажани по-угорськи

Баклажани по-угорськи

Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької наці...

Австрійський листковий салат

Австрійський листковий салат

Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат. опис приготування: Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у м...

Баклажани під соусом «песто»

Баклажани під соусом «песто»

Якщо вам до смаку прості і апетитні закуски, тоді цей рецепт точно сподобається! Ніжні і соковиті баклажани на грилі з пікантним соусом - це відмінне доповнення до щоденного і святкового меню. опис приготування: Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що закуска може бути подана до столу як в ...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...