Рецепт Білий суп
Білим супом називається будь-який кремоподібний суп, при приготуванні якого використовується плавлений сир.
опис приготування:
Нижче наводиться звичайний рецепт білого супу для повсякденного вжитку, але замінивши кілька інгредієнтів, ви цілком можете перетворити його в святковий.
приготування:
Промити курку під холодною проточною водою і нарізати на шматки. Викласти в каструлю і залити водою. Варити до готовності курки. Посолити і довести до кипіння, зняти з вогню. Дістати м'ясо з бульйону, остудити і дрібно нарізати. Процідити бульйон через марлю, додати плавлений сир і перемішати. На повільному вогні довести до кипіння. Додати тертий на крупній тертці картопля і гриби, варити 5-6 хвилин. Додати куряче м'ясо, сіль і мускатний горіх. варити 4-5 хвилин. Посипати готовий суп чорним перцем і подавати.
- грибів— 100 грам
- курячого м'яса— 300 грам
- картоплі— 100 грам
- води— 1 літр
- мускатного горіха— 1/3 чайних ложки
- плавленого сиру— 100 грам
- сіль і перець— За смаком
приготування:
Промити курку під холодною проточною водою і нарізати на шматки. Викласти в каструлю і залити водою. Варити до готовності курки. Посолити і довести до кипіння, зняти з вогню. Дістати м'ясо з бульйону, остудити і дрібно нарізати. Процідити бульйон через марлю, додати плавлений сир і перемішати. На повільному вогні довести до кипіння. Додати тертий на крупній тертці картопля і гриби, варити 5-6 хвилин. Додати куряче м'ясо, сіль і мускатний горіх. варити 4-5 хвилин. Посипати готовий суп чорним перцем і подавати.
Подібні рецепти
Блюдо шими
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
Білий амур в духовці
Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто. опис приготування: У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому...
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...
Білий хліб на молодий заквасці
хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...
«білий» салат з курячою грудкою
Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...