Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-імеретинськи

Баклажани по-імеретинськи

Завжди хотіла спробувати приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах. Ось вирішила ризикнути і у мене вийшло, тому тепер цим рецептом ділюся з усіма. опис приготування: Спробуйте приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах за цим рецептом. Салат можна вживати як самості...

Млинці з ваніллю

Млинці з ваніллю

Рецепт приготування млинців з додаванням ваніліну. Ви ще не пекли такі млинці? рекомендую спробувати. Смачного! опис приготування: У великій мисці сухі інгредієнти. додайте жовтки, остигле топлене масло і поступово, енергійно перемішуючи, додавайте молоко. Змішувати до тих пір, щоб отримати од...

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...

Булочки з повидлом

Булочки з повидлом

Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом. опис приготування: Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися прав...

Бешамель соус

Рецепти салат «наречена»

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Березовий квас з ячменем

Березовий квас з ячменем

Якщо вам необхідний квас для освіжаючий окрошки, то хлібний можна замінити за допомогою цього рецепта, який докладно пояснює, як приготувати березовий квас з ячменем, мають корисні вітаміни. опис приготування: 1. Візьміть для приготування різкого квасу свіжий березовий сік і ячмінь в співвідно...

Брокколі з чилі і медом

Брокколі з чилі і медом

Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Борщ на зиму з капустою

Борщ на зиму з капустою

Основа першого страви готується досить легко, вам залишиться зробити лише бульйон, нашаткувати капусту і почистити картоплю. Пропоную відмінний класичний рецепт борщу на зиму з капустою. опис приготування: Приготувати заправку не складно: послідовно обсмажте овочі і закатати заправку по стерил...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Баклажани смажені з цибулею і морквою

Баклажани смажені з цибулею і морквою

овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Баклажани з сиром в духовці

Баклажани з сиром в духовці

Пропоную вам згадати класичний рецепт баклажанів з сиром в духовці, який за часів наших мам і бабусь був справжньою прикрасою літнього столу. Часу з тих пір пройшло чимало, але чудовий смак страви від цього анітрохи не постраждав!;) опис приготування: баклажани вимити, видалити плодоніжки і на...

Млинці з куркою і маскарпоне

Млинці з куркою і маскарпоне

Пропоную приготувати млинцеві роли з пікантною гострою начинкою. Якщо раптом у вас залишилося кілька млинців, то така закуска буде вельми до речі: вона допоможе задіяти залежалися млинці. опис приготування: При приготуванні цієї страви можна експериментувати: маскарпоне можна замінити, наприкл...

Бісквітна «Шарлотка» зі щавлем

Бісквітна «Шарлотка» зі щавлем

Незвичайне поєднання бісквітного тіста і соковитого щавлю робить таку випічку разюче гармонійної за смаком. Пиріг виходить дуже ніжним, в міру солодким і з легкою кислинкою. Варто спробувати! опис приготування: При приготуванні шарлотки зі щавлем важливо, щоб начинка і тісто були розподілені ш...

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

У китайській кухні переважають цікаві поєднання, які перетворюють смак самих звичайних овочів, наприклад, баклажанів. подивіться, як приготувати баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи. опис приготування: Дуже смачне поєднання кислинки і солодощі, які надають навіть звичайним баклажанів...

Бісквіт з кавою і мигдалем

Бісквіт з кавою і мигдалем

Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим. опис приготування: Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! А...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...