Рецепт Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт Брокколі, запеченна в твороге
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным.

кількість порцій: 6
  • брокколі— 400 грам
  • Сир— 600 грам
  • Зелена цибуля— 30 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Пшеничне борошно— 35 грам
  • часник— 5 Dolek
  • Морська сіль— ¾ Чайных ложек
  • Масло рослинне— 10 мілілітрів
  • петрушка— 30 грам
брокколі, запеченная в твороге - фото крок 1 1. В первую очередь смешиваем творог с мукой и яйцами. Добавляем немного соли и хорошенько все размешиваем, повинна вийти однорідна маса.

брокколі, запеченная в твороге - фото крок 2 2. Очищаємо часник і дрібно-дрібно його нарізаємо, затем добавляем его в творожную массу. промиваємо зелень, и мелко ее нарезаем. Добавляем ее вслед за чесноком к творогу.

брокколі, запеченная в твороге - фото крок 3 3. В немного подсоленную кипящую воду кладем брокколи, и минуты одну-две варим. Главное не переварить капусту, она должна оставаться достаточно твердой.

брокколі, запеченная в твороге - фото крок 4 4. Приготовим широкую и низкую форму, змащуємо її маслом, а затем выложим на нее брокколи.

брокколі, запеченная в твороге - фото крок 5 5. Приготовленной творожной смесью заливаем выложенную в форму капусту. Разогреваем духовой шкаф до температуры сто восемьдесят градусов и минут на тридцать-сорок отправляем форму запекаться.

брокколі, запеченная в твороге - фото крок 6 6. После форму вынимаем, содержимое перекладываем на блюдо, даємо трохи охолонути, і нарізаємо шматочками.

Подібні рецепти

Млинці з брокколі

Курка з брокколі і цвітною капустою

Спробуйте млинці з брокколі - незвично смачну і поживну страву. Подавайте млинці зі сметаною. А підійдуть вони для живильного ранкового сніданку або вечірнього сімейного вечері. рекомендую! опис приготування: Розділені на суцвіття брокколі варяться не більше 10 хвилин, потім їх варто остудити ...

Діамантова брокколі

Діамантова брокколі

Майстер-клас по отварке брокколі. Квіти брокколі виходять яскравими, контрастними і блискучими як діамант. опис приготування: Обрізаємо квіточки вашої брокколі, намагаючись, щоб їх розмір був досить їстівним. Твердий стебло нарізаємо дрібно. Залити воду у велику каструлю, посолити і довести до...

Брокколі і яловичина

Брокколі і яловичина

Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...

Брокколі з чилі і медом

Брокколі з чилі і медом

Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...

Брокколі з креветками

Брокколі з креветками

Легке і вишукане блюдо, яке стане прекрасним вибором як для романтичної вечері, так і для святкового обіду. Готуємо брокколі з креветками! опис приготування: Рецепт приготування брокколі з креветками зовсім нескладний — на всі маніпуляції піде не більше години. А страва вийде цілком "; рестора...