Рецепти womanlife.com.ua

Борщ с галушками

Борщ с галушками

Пропоную приготувати на обід смачна страва — борщ с галушками. Якщо в будинку не виявилося хліба — саме час освоїти новий рецепт! опис приготування: звичайний борщ — це так просто і так буденно…розповім вам, як зробити борщ з галушками. Це воістину знахідка, особливо, коли в хаті ні шматочка х...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Сектор

Сектор

сектор — це, наскільки мені відомо, бухарський плов. сектор, на відміну від класичного плову, готується всього з декількох простих інгредієнтів (майже плов з сокири), але виходить дуже смачним. опис приготування: сектор — це дуже оригінальне блюдо, гідне написання цілої книги, а не короткою за...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Боби з м'ясом в горщику

Тонкі млинці на окропі з дірочками

Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баклажани на зиму (як гриби)

Баклажани на зиму (як гриби)

Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...

Березовий сік з апельсином

Березовий сік з апельсином

Березовий сік — джерело вітамінів, особливо в холодну пору року, коли настає авітаміноз. Пропонуємо зробити запас на зиму. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати березовий сік з апельсином опис приготування: Березовий сік цінний не тільки своїми корисними властивостями. Його унікальний смак ...

Булочки, фаршировані рататуем

Булочки, фаршировані рататуем

Ви любите рататуй? А булочки? Спробуємо поєднати їх в одне блюдо! Ці булочки з соковитою начинкою з тушкованих овочів будуть прекрасним доповненням до обіду. Можна взяти з собою на пікнік або для перекусу. опис приготування: Ось ще один рецепт чудової випічки з овочами і сиром. Булочки будемо ...

Adzhapsandali

Adzhapsandali

Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...

Млинці, фаршировані сиром

Млинці, фаршировані сиром

Чудовий гарячий перекус - млинці, фаршировані сиром і соусом "; Бешамель ";, відмінно підійдуть до чашечки ароматної кави. хочете дізнатися, як приготувати? Тоді дивіться мій рецепт! опис приготування: Для рецепта я приготувала млинці прісними, але в тісто додала по щіпці цукру і солі. Соус ";...

Баклажани з соусом «болонський»

Баклажани з соусом «болонський»

& Quot; Boloneze" або & Quot; Болоньез" - дуже популярний соус. Найчастіше його додають до спагетті, а основою є фарш. Але є й інші варіації страви, які можна підлаштувати під свої переваги. опис приготування: Якщо ви вегетаріанець або дотримуєтеся пост, то цей спосіб для вас. Оскільки замість...

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Батончики мюслі з горіхами

Батончики мюслі з горіхами

Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...

Абрикосовий сироп

Абрикосовий сироп

Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...

Бручетта з Нутовая пюре

Бручетта з Нутовая пюре

Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...