Рецепт Біфштекс в грибному соусі
Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі.
кількість порцій: 4
- яловичий стейк— 4 штуки(вирізка)
- гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками)
- часник— 4 зубчики
- Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати)
- французьке червоне вино— 1 Склянка
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
Дрібно порізати зелену цибулю.
Теж саме зробити з 4 зубчиками часнику.
Розтопити шматочок вершкового масла у великій сковороді.
Коли масло розтане, киньте в сковорідку гриби, цибуля і часник.
Готувати протягом 2 хвилин.
Гриби повинні вийти золотисто-коричневого кольору.
Залийте склянку якісного червоного вина. Можна використовувати Бордо або Мерло.
Розмішати і довести до кипіння. Гасити протягом декількох хвилин.
Після того, як рідина википить, посипати петрушкою.
Гарненько прожарити яловичі стейки.
Викласти гриби поверх м'яса.
Подібні рецепти
Індичка в вершково-грибному соусі
Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...
Біфштекс з яловичини на сковороді
Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...
Біфштекс рубаний з яйцем
Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і смажимо на розжареній сковороді. Я...
Біфштекс з яловичини на сковорідці
Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...
Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...