Рецепт Біфштекс з яловичини на сковорідці

Рецепт Біфштекс з яловичини на сковорідці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається.

опис приготування:

Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ. яловичина — яловичина). А якщо ви хоч раз готували яловичину, знати його, що це зробити складно. Адже дуже часто вона виходить жорсткою, тугий і зовсім несмачною. Щоб правильно приготувати біфштекс, потрібно вміти правильно вибрати м'ясо. Беріть тільки свіже м'ясо, бажано - м'якоть стегон або спини, можна також вирізку з готовністю частини. Саме це м'ясо вийде найбільш соковитим і ніжним. Маринувати м'ясо для приготування біфштекса не варто, просто натріть шматок сіллю, перцем, можна додати трохи улюблених прянощів, гірчицю. От і все, залишилося прожарити м'ясо. Ступенів підсмажування існує п'ять — від біфштекса з кров'ю (рідкісний) до добре прожареного (молодець). Мені найбільше подобається варіант medium well — біфштекс майже прожарений, має хрустку скоринку, а всередині злегка рожевий і дуже ніжний. Далі читайте мій рецепт, як приготувати біфштекст з яловичини на сковорідці.

  • Гоовяжья вирізка— 400 грам
  • сіль— 2 щіпки
  • Перець духмяний мелений— 2 щіпки
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка(для смаження)
Біфштекс з яловичини на сковорідці - фото крок 1 Підготуйте м'ясо. Я купила два готових шматка яловичої вирізки, спеціально призначені для приготування біфштекса.

Біфштекс з яловичини на сковорідці - фото крок 2 Злегка відбийте кожен шматок з обох сторін.

Біфштекс з яловичини на сковорідці - фото крок 3 Натріть сіллю і перцем.

Біфштекс з яловичини на сковорідці - фото крок 4 Покладіть м'ясо в розігріту сковороду і готуйте для середнього ступеня прожарювання 8-9 хвилин, не забуваючи перевертати.

Біфштекс з яловичини на сковорідці - фото крок 5 Біфштекс з яловичини на сковороді готовий. Подавайте його гарячим зі свіжими овочами.

Подібні рецепти

Біфштекс з яловичини на сковороді

Яблука, запечені з медом і горіхами

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Біфштекс рубаний (яловичина)

Біфштекс рубаний (яловичина)

Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...