Рецепт Біфштекс по-білоруськи

Рецепт Біфштекс по-білоруськи
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями.

опис приготування:

Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який повинен бути ретельно порубані, або дуже дрібно порізаний.

Біфштекси необхідно смажити на розпеченій сковороді, залитої маслом до того, як з'явиться золотава скоринка. Після цього м'ясо перекладається в духовку, де воно і «доходить» до повної готовності. Подавати можна з соусом, або кетчупом.

Найбільш відповідний гарнір до біфштексу по-білоруськи - смажену картоплю в поєднання з маринованими грибами.


  • яловичини— 500 грам(м'якоть)
  • масло топлене— 1 Ст. ложка
  • часник— 4 зубчики
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який повинен бути ретельно порубані, або дуже дрібно порізаний.

Біфштекси необхідно смажити на розпеченій сковороді, залитої маслом до того, як з'явиться золотава скоринка. Після цього м'ясо перекладається в духовку, де воно і «доходить» до повної готовності. Подавати можна з соусом, або кетчупом.

Найбільш відповідний гарнір до біфштексу по-білоруськи - смажену картоплю в поєднання з маринованими грибами.


Подібні рецепти

Англійський біфштекс

Біфштекс смажений

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...