Рецепт Біфштекс по-білоруськи
Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями.
опис приготування:
Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який повинен бути ретельно порубані, або дуже дрібно порізаний.
Біфштекси необхідно смажити на розпеченій сковороді, залитої маслом до того, як з'явиться золотава скоринка. Після цього м'ясо перекладається в духовку, де воно і «доходить» до повної готовності. Подавати можна з соусом, або кетчупом.
Найбільш відповідний гарнір до біфштексу по-білоруськи - смажену картоплю в поєднання з маринованими грибами.
- яловичини— 500 грам(м'якоть)
- масло топлене— 1 Ст. ложка
- часник— 4 зубчики
- перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Біфштекси необхідно смажити на розпеченій сковороді, залитої маслом до того, як з'явиться золотава скоринка. Після цього м'ясо перекладається в духовку, де воно і «доходить» до повної готовності. Подавати можна з соусом, або кетчупом.
Найбільш відповідний гарнір до біфштексу по-білоруськи - смажену картоплю в поєднання з маринованими грибами.
Подібні рецепти
Біфштекс смажений
Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...
Біфштекс з яловичини на сковороді
Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...
Біфштекс рубаний з яйцем
Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і смажимо на розжареній сковороді. Я...
Біфштекс в грибному соусі
Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...
Біфштекс з яловичини на сковорідці
Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...