Рецепт Бручетта з Нутовая пюре

Рецепт Бручетта з Нутовая пюре
Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку.

опис приготування:

Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод.

  • сільського хліба— 8 скибочок
  • часнику— 4 зубчики
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • банку баранячого гороху— 1 штука(480 г)
  • маленької червоної цибулини— 1/2 штуки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки(плюс масло для поливання)
  • свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
  • червоного перцю пластівцями— 1 Чайна ложка
  • меду— 1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
  • підсмажених кедрових горіхів— 2 Ст. ложки
  • свіжого естрагону— 1 Ст. ложка(по бажанню)
  • свіжої петрушки— 1 Ст. ложка
  • лимона— 8 Dolek
Бручетта з Нутовая пюре - фото крок 1 1. Зубчики часнику очистити і розрізати уздовж. нарізати цибулину. У мисці кухонного комбайна перемішати баранячий горох, 2 столові ложки оливкової олії, лимонний сік, бальзамічний оцет, червоний перець пластівцями і мед до отримання однорідної консистенції. Приправити до смаку сіллю і чорним перцем. Текстури пюре повинна бути в'язкою, як арахісове масло. Якщо необхідно, розбавте пюре водою і перемішайте знову.

Бручетта з Нутовая пюре - фото крок 2 2. розігріти сковороду, гриль або сковороду для панини до середньої температури. Нарізати хліб скибочками і за допомогою кисті змастити з обох сторін великою кількістю оливкової олії. Приправити з обох сторін сіллю і перцем. обсмажити хліб, перевертаючи один раз, поки він не підрум'яниться з обох сторін.

Бручетта з Нутовая пюре - фото крок 3 3. Натерти підсмажений хліб з одного боку часником.

Бручетта з Нутовая пюре - фото крок 4 4. Змастити скибочки хліба приготованим Нутовая пюре. Посипати кедровими горішками, подрібненим естрагоном (якщо використовується) і подрібненою зеленню петрушки. Полити оливковою олією і подавати з скибочками лимона для вичавлювання соку на бручетту.

Подібні рецепти

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Рецепт пюре без молока

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...

Абрикосовое пюре

Абрикосовое пюре

Якщо у Вас є діти, то я дуже рекомендую Вам придивитися до цього рецепту. Пюре готується без цукру, тому підійде навіть для немовлят. Для детей постарше и для взрослых такое пюре прекрасно подойдет как добавка к блинам, наповнювач до йогуртам або просто до чаювання. опис приготування: Пропоную...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...