Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-стамбульськи

Баклажани по-стамбульськи

Рецепт приготування фаршированих різними овочами баклажанів опис приготування: Баклажани розрізаємо на поздовжні половини. Підрізаємо м'якоть і, не виймаючи її, кладемо овочі в холодну, злегка підсолену воду. робимо це, щоб баклажани втратили гіркоту. Потім дістаємо з баклажанів м'якоть і дріб...

Баклажан з сиром «фета»

Баклажан з сиром «фета»

Раджу приготувати овочевий салат — закуску з сиром "; фета ";. Готується дуже швидко, а страва виходить смачним, пікантним. Можна подати в теплому і охолодженому стані. Спробуйте! опис приготування: Це овочевий салат швидкого приготування, який можна подати як самостійне блюдо або гарнір до м'...

Бруност (коричневий сир)

Бруност (коричневий сир)

У цього норвезького сиру дуже незвичайний смак і колір, проте він точно припаде до смаку кожному! Це традиційний простий рецепт, і для його приготування потрібно всього два інгредієнти! опис приготування: Такий традиційний норвезький сир обов'язково повинна вміти приготувати кожна господиня, а...

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Соковиті чeбуpекі з мясoм

Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи. опис приготування: Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприкла...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Боби з м'ясом в горщику

Боби з м'ясом в горщику

Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Млинці з ваніллю

Млинці з ваніллю

Рецепт приготування млинців з додаванням ваніліну. Ви ще не пекли такі млинці? рекомендую спробувати. Смачного! опис приготування: У великій мисці сухі інгредієнти. додайте жовтки, остигле топлене масло і поступово, енергійно перемішуючи, додавайте молоко. Змішувати до тих пір, щоб отримати од...

Банановий торт з готових коржів

Банановий торт з готових коржів

Свято без тортика і не свято навіть… Якщо ви не вмієте пекти, не біда. Приготуйте торт з готових коржів зі смачною і ароматною начинкою - і вся родина і гості залишаться задоволені десертом. опис приготування: Навіть якщо ви не вмієте випікати коржі для торта, це не привід, щоб на святковому с...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю! опис приготування: Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто ...

Баклажани по-німецькі

Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...

Млинці тонкі на сироватці

Млинці тонкі на сироватці

Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...

Банани в темпура

Банани в темпура

Готувати банани в темпура здогадалися японці — там взагалі цей спосіб обсмажування фруктів і овочів дуже популярний. Що ж, освоюємо і ми. опис приготування: Для тих, хто не знає, поясню: Панько — це такі панірувальні сухарі, продаються в супермаркетах. Без них банани в темпура не зварила, інак...

Бухарская самса

Бухарская самса

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...

Стегна на сковороді

Стегна на сковороді

Цей простий рецепт стегон на сковороді, насправді, зможе здивувати вас просто-таки незвичайним пікантним смаком завдяки оригінальній заливці. І все це — за півгодини! думаю, вам сподобається! опис приготування: Якщо вам до вподоби цікаві смакові поєднання і естетично красивий вид готового блюд...

Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських

Ви не пробували баклажани з бараниною? Наполегливо рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів блюдо виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Блюдо готується на...