Рецепт Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Рецепт Баклажани, фаршировані куркою і овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше.

опис приготування:

На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому раджу вам приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, неймовірно ароматне і смачне блюдо. Баклажани найкраще подати з зеленим соусом. Обов'язково попередньо замаринуйте куряче філе, щоб воно віддало більше аромату і приємного смаку. Також раджу викладати начинку в баклажани по черговості, щоб готову страву було красивішим.

  • помідори— 200 грам
  • Цибуля— 100 грам
  • Куряче філе— 350 грам
  • сир твердий— 80 грам
  • баклажани— 1 кілограм
  • вершки 20%  — 100 мілілітрів
  • Куряче яйце— 1 штука
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Приправа хмелі-сунелі— 1/2 чайних ложки
баклажани, фаршировані куркою і овочами - фото крок 1 1. Зріжте з баклажанів 1/3, зробіть надрізи всередині нього і за допомогою ложки вийміть м'якоть. Посипте баклажани сіллю і залиште на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

баклажани, фаршировані куркою і овочами - фото крок 2 2. Промийте баклажани під проточною водою і опустіть у воду. Доведіть до кипіння і варіть рівно 3 хвилини.

баклажани, фаршировані куркою і овочами - фото крок 3 3. Замаринуйте куряче філе в подрібненому цибулі і травах, потім наріжте тонкими пластинками. Цибуля і помідор також наріжте тонкими пластинками. Баклажани складіть в змащену маслом форму і посипте тертим сиром.

баклажани, фаршировані куркою і овочами - фото крок 4 4. чергуючи, додайте куряче філе, помідори і цибулю. Залийте все заправкою: вершки збийте з яйцем, сіллю і приправою з допомогою віночка. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани солоні фаршировані овочами

Салат з печінкою курячої

Якщо вам до душі пікантні домашні закуски, тоді раджу взяти на замітку цей класний варіант і дізнатися, як приготувати баклажани солоні фаршировані овочами. Відмінна закуска до будь-якого столу. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що такі баклажани в домашніх умовах можн...

Баклажани, фаршировані морквою і часником

Баклажани, фаршировані морквою і часником

З любителями пікантних домашніх заготовок поспішаю поділитися приголомшливим варіантом, як приготувати баклажани, фаршировані морквою і часником в маринаді. опис приготування: 1. Насамперед вимийте баклажани і відправте в каструлю з водою. Після закипання додайте сіль, варіть на середньому вог...

Баклажани з морквою фаршировані

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...

Баклажани солоні фаршировані

Баклажани солоні фаршировані

Простий рецепт приготування баклажанів, солоних і фаршированих, стане в нагоді будь-якої господині, яка бажає здивувати своїх рідних і гостей оригінальною і пікантною закускою на святковому столі! опис приготування: Баклажани гарні не тільки смажені, але і у вигляді заготовки. Ви можете самі в...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...