Рецепти womanlife.com.ua

Млинцевий пиріг

Млинцевий пиріг

Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...

Домашній лимонад з лимона і апельсина

Домашній лимонад з лимона і апельсина

тим, хто любить свіжі прохолодні напої, хочу розповісти, як приготувати домашній лимонад з лимона і апельсина. Готувати будемо з свіжовичавленого соку лимонів і апельсинів і додамо ваніль. опис приготування: Я не люблю занадто солодкий лимонад, тому беру літр води. Якщо ви хочете отримати біль...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Баклажани пармеджано

Слойки з динею і сиром

трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею це жахлива смакота, яку можна їсти нескінченно! Але роблю я пиріжки, на жаль, дуже рідко! Але іноді свято приходить в будинок і ми відриваємося! Ось вам рецепт! опис приготування: Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею хороші тим, що з тестом не потрі...

Млинці з сосискою

Млинці з сосискою

Не знаю, яку несолодке начинку придумати для вже готових млинців? Пропоную неймовірно простий варіант — млинці з сосискою в домашніх умовах. швидко, зовсім нескладно і дуже апетитно! опис приготування: При наявності вже готових млинчиків, така закуска займе не більше 10-15 хвилин вашого часу. ...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Бекмес з кавуна

Бекмес з кавуна

З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...

Биточки з печериць

Биточки з печериць

тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...

Big Mac

Big Mac

А чи часто ви відвідуєте такі популярні заклади, як Макдональдс, KFC і подібні? Якщо хочете знати, як приготувати біг мак, як в Макдональдсі, то пропоную вам доступний і простий варіант. опис приготування: чесно зізнаюся, що не дуже люблю подібні заклади. погодьтеся, що домашній біг мак, гамбу...

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем - це незвичайний пиріг, оформлений у вигляді равлика. Він складається з млинців з м'ясною начинки і смачною заливки з шаром сиру зверху. Дуже цікаве блюдо! опис приготування: Рецепт оригінальний і запам'ятовується. припускаю, що мало хто знає, як приготувати мл...

Бананові кекси з горіхами

Бананові кекси з горіхами

Бананові кекси з горіхами — дуже красивий і смачний десерт. Приготувавши таке вдома, Ви зможете приємно здивувати своїх домашніх та гостей! опис приготування: Бананові кекси з горіхами — дуже смачний десерт, який готується досить швидко і легко, головне дотримуватися чергу і нічого не забути. ...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Брошет з курки

Брошет з курки

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...

Баклажани з моцарелою і помідорами

Баклажани з моцарелою і помідорами

шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Абрикосове варення по-азербайджанські

Абрикосове варення по-азербайджанські

Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...