Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...

Шоколадні сніжинки

Шоколадні сніжинки

Рецепт приготування печива з шоколаду, покритого глазур'ю в формі сніжинки. опис приготування: Змішайте розтоплений шоколад з маслом. Потім збийте яйця з цукром, борошном і сіллю. Отримані суміші з'єднайте між собою і ретельно перемішайте. Отримане тісто викладається на деко і трохи місить, пі...

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...

Млинці з консервованим лососем і рисом

Млинці з консервованим лососем і рисом

Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Булочки з шоколадом і ірисками

Булочки з шоколадом і ірисками

Рецепт приготування булочок з ванільним екстрактом, шоколадними чіпсами і ірисками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. яйце— 1 штука ванільний екстракт— 2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/4 чайних ложки холодну несолоне вершкове масло— 5 ...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Бозбаш з яловичини

Бозбаш з яловичини

Є безліч варіантів приготування це смачного страви кавказької кухні, кожен варіант хороший по-своєму. Ну а ми приготуємо чудовий бозбаш з яловичини для всієї родини! опис приготування: Традиційно цей суп готують на основі баранини, але, на жаль, в моєму місті не завжди можна дістати свіжу, які...

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Барбекю зі смаженою рисом

Барбекю зі смаженою рисом

Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...

Білий амур

Білий амур

Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...