Рецепти womanlife.com.ua
![Банани на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/banani_na_skovorode-133477.webp)
Банани на сковороді
Банани на сковороді — це дуже смачний і вишуканий десерт. За даним рецептом банани обсмажуються в клярі під медово-лимонним соусом. Спробуйте приготувати самі! опис приготування: Банани на сковороді — справжній царський рецепт перед яким встояти досить складно. смажені банани — для нас звучить...
![Брускетта з артишоками](https://kuhari.com.ua/img/brusketta_s_artishokami-10429.webp)
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
![Біскотті (Біскотті)](https://kuhari.com.ua/img/biskotti_Biscotti-328514.webp)
Біскотті (Біскотті)
Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...
![Баклажани по-татарськи](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-tatarski-74251.webp)
Баклажани по-татарськи
Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...
![Брізоль з риби](https://kuhari.com.ua/img/brizol_iz_ribi-140584.webp)
Котлета натуральна зі свинини
Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...
![Блины из кефира](https://kuhari.com.ua/img/blini_iz_kefira-395197.webp)
Блины из кефира
Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...
![Булочки з корицею і горіхами](https://kuhari.com.ua/img/bulochki_s_koricei_i_orehami-26164.webp)
Булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...
![Бананові млинці на кефірі](https://kuhari.com.ua/img/bananovie_blini_na_kefire-635813.webp)
Бананові млинці на кефірі
Пропоную вам простий і смачний рецепт - бананові млинці на кефірі. Рецепт сподобається багатьом, млинці виходять солодкими і ароматними. Вони відмінно підійдуть до чаю або кави на сніданок. опис приготування: Якщо вам попалися солодкі банани, цукор можна в тісто не додавати, особливо, якщо ви ...
![Борщ з кислої капусти (в мультиварці)](https://kuhari.com.ua/img/borsh_iz_kisloi_kapusti_v_multivarke-408617.webp)
Борщ з кислої капусти (в мультиварці)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...
![Млинці з печінкою і яйцем](https://kuhari.com.ua/img/blinchiki_s_pecheniu_i_yaicom-138645.webp)
Млинці з печінкою і яйцем
Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...
![Баклажани з волоськими горіхами](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_greckimi_orehami-44529.webp)
Баклажани з волоськими горіхами
Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...
![Бараняча котлета на кісточці](https://kuhari.com.ua/img/baranya_kotleta_na_kostochke-316785.webp)
Бараняча котлета на кісточці
Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...
![Будайський сирник](https://kuhari.com.ua/img/budaiskii_tvorojnik-41049.webp)
Будайський сирник
Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...
![Бісквіт на ряжанка](https://kuhari.com.ua/img/biskvit_na_ryajenke-527460.webp)
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
![Баклажани по-селянськи](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_po-derevenski-125296.webp)
Баклажани по-селянськи
Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...
![Борщ з кальмарами](https://kuhari.com.ua/img/borsh_s_kalmarami-31180.webp)
Борщ з кальмарами
Рецепт приготування борщу з буряком, кальмарами, капустою, морквою, картоплею, цибулею і зеленню. опис приготування: Борщ з кальмарами урізноманітнює ваше звичне меню. приготування: Промити кальмарів під гарячою водою і видалити поверхневу плівку. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. ...
![Млинцеві равлики з грибами](https://kuhari.com.ua/img/blinnie_ulitki_s_gribami-477489.webp)
Млинцеві равлики з грибами
Ця страва з млинців і грибів можна подавати як самостійне або як закуску на святковий стіл. У будь-якому випадку це смачно і незвично. Порадуйте своїх рідних смачним, ситним і оригінальним блюдом! опис приготування: Млинці з начинкою - це завжди смачно і ситно. Але сьогодні я розповім вам, як ...
![Банановий хліб з горішками](https://kuhari.com.ua/img/bananovii_hleb_s_oreshkami-10547.webp)
Банановий хліб з горішками
Рецепт бананового хліба з горішками — приготування хліба з банановим пюре і волоськими горіхами. Десертний хліб виходить чудовий! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом форму для хліба і відкласти в сторону. Змішати разом борошно, лляне насіння, сіль, розпушувач ...
![Баклажани з салом на мангалі](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_salom_na_mangale-139553.webp)
Баклажани з салом на мангалі
Баклажани з салом на мангалі — хіт нашого літа. Блюдо виходить досить сумнівного скукоженний виду, але на смак просто божественно! Спробуйте, і Ви не зможете забути цей смак вже ніколи. опис приготування: Я обожнюю баклажани з салом на мангалі — це найсмачніший шашлик в світі (НЕ вважаючи, зви...
![П’ять пальців](https://kuhari.com.ua/img/beshbarmak-11113.webp)
П’ять пальців
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...