Рецепт Бігос польський

Рецепт Бігос польський
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах.

опис приготування:

Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'ясне і неймовірно пікантне блюдо, яке точно припаде до смаку всім любителям м'ясних делікатесів. Процес не настільки складний, так що навіть новачки на кухні без зусиль зможуть його повторити.

  • копчений бекон— 200 грам
  • м'ясо— 500 грам
  • капуста— 1300 грам(навпіл свіжа і квашена)
  • копчені ковбаски— 1 За смаком
  • копчені реберця— 1 За смаком
  • чорнослив— 100 грам
  • цибулина— 2-4 штук
  • морква— 1-2 штук
  • часник— 1-3 зубчиків
  • Томатна паста— 100 грам
  • сіль— 1 За смаком
  • спеції— 1 За смаком(перець, цукор, koriandr, кмин і т.д.)
  • Біле сухе вино— 1 Склянка
бігос польський - фото крок 1 1. Копчений бекон наріжте невеликими шматочками. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, Його користувачі ви можете абсолютно будь-які м'ясні делікатеси, які є у вас під рукою.

бігос польський - фото крок 2 2. Підготуйте велику сковороду з високими бортами або інший посуд з товстим дном, наприклад, бойлер. Викладіть бекон і обсмажте до золотистого кольору.

бігос польський - фото крок 3 3. Поки обсмажується бекон, очистіть і подрібніть цибулю і моркву. Додайте овочі на сковороду.

бігос польський - фото крок 4 4. Додайте квашену капусту. Акуратно перемішайте і залиште на середньому вогні гаситися хвилин на 10-12.

бігос польський - фото крок 5 5. Капусту нашаткуйте і посоліть. Якщо вона не дуже молода, пам'ятайте її як слід руками, щоб капуста пустила сік.

бігос польський - фото крок 6 6. Викладіть свіжу капусту на сковороду або в казан.

бігос польський - фото крок 7 7. На окремій сковороді обсмажте нарізане невеликими шматочками м'ясо до рум'яної скоринки.

бігос польський - фото крок 8 8. Підготуйте спеції: з'єднайте сіль, цукор, мелений чорний і червоний перець, кмин, коріандр та інші спеції за смаком.

бігос польський - фото крок 9 9. М'ясо викладіть до овочів.

бігос польський - фото крок 10 10. Додайте спеції і все як слід перемішайте.

бігос польський - фото крок 11 11. Томатну пасту розведіть невеликою кількістю води і викладіть в казан. Перемішайте ще раз і залиште нудитися на середньому вогні під кришкою хвилин 25-35.

бігос польський - фото крок 12 12. Після додайте чорнослив.

бігос польський - фото крок 13 13. Підготуйте м'ясні делікатеси, які є у вас в холодильнику.

бігос польський - фото крок 14 14. Додайте їх до решти інгредієнтів. Все перемішайте і залиште далі гаситися ще на годинку приблизно.

бігос польський - фото крок 15 15. Перед подачею страви на стіл додайте пропущений через прес часник. дуже ситно, ароматний і смачний. Смачного!

Подібні рецепти

Бігос з квашеної капусти

Бігос зі свіжої капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...