Рецепт Борщ з кальмарами
Рецепт приготування борщу з буряком, кальмарами, капустою, морквою, картоплею, цибулею і зеленню.
опис приготування:
Борщ з кальмарами урізноманітнює ваше звичне меню.
приготування:
Промити кальмарів під гарячою водою і видалити поверхневу плівку. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати кальмарів в каструлю і варити при слабкому кипінні близько 3-5 хвилин. Нарізати кальмарів кубиками, викласти в сковороду разом з подрібненим шпиком і обсмажити. Нарізати соломкою буряк, морква, корінь петрушки і ріпчасту цибулю. Викласти в окрему сковороду, додати свиняче сало, томатну пасту і оцет, згасити. Нарізати картоплю брусочками. У каструлі довести воду до кипіння. Додати нашатковану капусту, через 10-15 хвилин додати картоплю. В кінці часу приготування додати тушковані овочі, кальмарів і сіль. Додати в борщ подрібнений часник і зелень петрушки, заправити сметаною і подавати.
- кальмарів— 500 грам
- буряка— 500 грам
- белокочанной капусты— 500 грам
- морква— 250 грам
- кореня петрушки— 100 грам
- ріпчастої цибулі— 250 грам
- картоплі— 400 грам
- томатної пасти— 125 грам
- шпика— 75 грам
- сметани— 100 грам
- свинячого сала— 50 грам
- 3%-ного оцту— 25 грам
- часнику— 25 грам
- зелень петрушки— За смаком
- сіль— За смаком
приготування:
Промити кальмарів під гарячою водою і видалити поверхневу плівку. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати кальмарів в каструлю і варити при слабкому кипінні близько 3-5 хвилин. Нарізати кальмарів кубиками, викласти в сковороду разом з подрібненим шпиком і обсмажити. Нарізати соломкою буряк, морква, корінь петрушки і ріпчасту цибулю. Викласти в окрему сковороду, додати свиняче сало, томатну пасту і оцет, згасити. Нарізати картоплю брусочками. У каструлі довести воду до кипіння. Додати нашатковану капусту, через 10-15 хвилин додати картоплю. В кінці часу приготування додати тушковані овочі, кальмарів і сіль. Додати в борщ подрібнений часник і зелень петрушки, заправити сметаною і подавати.
Подібні рецепти
Варення малинове
Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...
Борщ з індички
Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...
Борщ на бобах
Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...
Борщ з кислої капусти (в мультиварці)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...
Борщ з курки
Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...