Рецепт Азіатський шашлик з яловичини

Рецепт Азіатський шашлик з яловичини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування шашлику з яловичини по-азійському з медом, соєвим соусом, каррі, ананасами і китайської локшиною.


опис приготування:

нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлю з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння.

Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити мед, коричневий цукор, соєвий соус, 2 столові ложки оцту, каррі і 1 столову ложку масла. Відкласти половину соусу для обслуговування. Розрізати скибочки ананасів на 4 частини.

насадити яловичину, цибуля і ананаси на шампури. Викласти на підготовлений лист і змастити соусом. готувати від 7 до 10 хвилин ,періодично змащуючи соусом.

Тим часом приготувати локшину в киплячій підсоленій воді, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і помістити в миску. Додати кінзу і залишилися оцет і масло, приправити сіллю і перемішати.

Подавати шашлик з локшиною, соусом і, при бажанні, червоним перцем.


  • рисового оцту— 3 Ст. ложки
  • тайської червоної пасти каррі— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 3 Ст. ложки
  • яловичої вирізки— 650 грам
  • червона цибулина— 1 штука
  • банка нарезанных ананасов— 1 штука
  • Тонкої китайської локшини або спагетті— 300 грам
  • Рубаною свіжої кінзи— 1/2 склянки
нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлю з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння.

Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити мед, коричневий цукор, соєвий соус, 2 столові ложки оцту, каррі і 1 столову ложку масла. Відкласти половину соусу для обслуговування. Розрізати скибочки ананасів на 4 частини.

насадити яловичину, цибуля і ананаси на шампури. Викласти на підготовлений лист і змастити соусом. готувати від 7 до 10 хвилин ,періодично змащуючи соусом.

Тим часом приготувати локшину в киплячій підсоленій воді, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і помістити в миску. Додати кінзу і залишилися оцет і масло, приправити сіллю і перемішати.

Подавати шашлик з локшиною, соусом і, при бажанні, червоним перцем.


Подібні рецепти

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Салат з кукурудзою і чіпсами

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Азіатський салат з тунцем

Азіатський салат з тунцем

Поєднання консервованого тунця, redisa, імбиру, моркви з соусом з кунжутного масла і рисового оцту просто незабутнє! Незважаючи на легкість салату він виходить дуже ситним і смачним. опис приготування: Якщо любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Поєднання тунця з редискою, спеціями і зеле...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...