Рецепт Азіатський салат з тунцем

Рецепт Азіатський салат з тунцем
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Поєднання консервованого тунця, redisa, імбиру, моркви з соусом з кунжутного масла і рисового оцту просто незабутнє! Незважаючи на легкість салату він виходить дуже ситним і смачним.

опис приготування:

Якщо любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Поєднання тунця з редискою, спеціями і зеленню просто незвичайне! Представленого кількості інгредієнтів вистачає, щоб нагодувати 3 дорослих осіб. За рахунок своєї легкості салат з'їдається дуже швидко, але його легкість не заважає швидкому насиченню. Він дуже смачний, незвичайний і ситний. У класичному варіанті локшина не додають, але її присутність робить салат ситніше. Тому вирішувати вам.

  • консервований тунець— 150  грам
  • редис— 8-10 штук
  • морква— 1  штук
  • часник— 2  зубчиків
  • подрібнений імбир— 1  чайних ложок
  • Кунжутну олію— 1  чайних ложок
  • рисовий оцет— 3  Ст. ложок
  • Рослинна олія— 1  Ст. ложок
  • Braai— За смаком
  • локшина— 150  грам
  • Свіжий салат— За смаком
  • спеції— За смаком
1 1. Насамперед потрібно відварити локшину до готовності. Змішувати її в іншими інгредієнтами можна тільки після повного охолодження.

2 2. наріжте редис, порвіть листя салату, подрібніть імбир. Додайте рисовий оцет, рослинне або кунжутне масло (з ним смачніше), подрібнену кінзу, спеції, часник і нашатковану моркву (краще натерти на тертці для корейської моркви).

3 3. Дайте інгредієнтів просочитися маслом, а вже після додайте консервований тунець і остигнула локшину. Перемішайте салат і дайте йому ще трохи постояти. Тунець можна ще використовувати в'ялений, але тоді його потрібно відмочити трохи в теплій воді і додати в салат. А з консервованого тунця потрібно злити зайвий сік.

4 4. Подавайте салат в великій салатниці або мисці, розкладаючи його порційно. Можете приготувати подвійну порцію, оскільки салат настільки смачний, що розходиться миттєво!

Подібні рецепти

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Азіатський салат з капусти

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Азіатський шашлик з яловичини

Азіатський шашлик з яловичини

Рецепт приготування шашлику з яловичини по-азійському з медом, соєвим соусом, каррі, ананасами і китайської локшиною. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлю з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі д...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...