Рецепти womanlife.com.ua

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Брауни с кофе эспрессо

Дієтичний десерт із сиру з желатином

Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...

Биточки рибні

Биточки рибні

Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток. опис приготування: Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з виб...

Африканський суп із солодким картоплею та арахісом

Африканський суп із солодким картоплею та арахісом

Рецепт приготування африканського супу з солодкою картоплею і арахісом. Вам сподобається оригінальне поєднання продуктів в супі. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. обсмажити цибулю 10 хвилин, поки не підрум'яниться. Додати часник, імбир, кмин, koriandr, ко...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Булочки, фаршировані рататуем

Булочки, фаршировані рататуем

Ви любите рататуй? А булочки? Спробуємо поєднати їх в одне блюдо! Ці булочки з соковитою начинкою з тушкованих овочів будуть прекрасним доповненням до обіду. Можна взяти з собою на пікнік або для перекусу. опис приготування: Ось ще один рецепт чудової випічки з овочами і сиром. Булочки будемо ...

Брізоль зі свинини

Брізоль зі свинини

сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...

Бефстроганов з огірками

Бефстроганов з огірками

цікаве блюдо, яким можна побалувати близьких і дорогих гостей. Воно не дуже калорійне, але неймовірно смачне, а готувати його одне задоволення! даний рецепт — класичний. опис приготування: Це популярне блюдо російської кухні, яке готують у багатьох країнах. Його ще називають "; м'ясо по-строга...

Арахіс в глазурі

Арахіс в глазурі

мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...

Булочки з горіхами і родзинками

Булочки з горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...

Баклажани по-румунськи

Баклажани по-румунськи

Один ізраїльський кухар поділився зі мною цим чудовим рецептом. Це дуже непоганий варіант, коли баклажани заливаються спеціальним маринадом. набір продуктів — мінімальний. опис приготування: Баклажани по-румунськи в домашніх умовах готувати просто. До баклажанів можна додати і солодкий перець,...

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте! опис приготування: Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний ...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...

Млинцеві роли з сьомгою

Млинцеві роли з сьомгою

Для святкового столу в качесте вишуканої закуски прекрасно підійде цей рецепт приготування млинцевих ролів з сьомгою, соусом і авокадо. Хочете побалувати себе смачненьким? запам'ятовуйте! опис приготування: Приготувати млинцеві роли з сьомгою в домашніх умовах можна з сирним сиром або будь-яки...