Рецепт Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини.

опис приготування:

Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список.

приготування:

Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Додати в фарш воду, посолити і поперчити. перемішати. Розкачати тісто в пласт товщиною 1-2 мм, розрізати тісто на квадратики розміром 3х3 см. Викласти фарш в центр кожного квадратика і защипнути краю. Відварити пельмені в бульйоні. Подавати пельмені в бульйоні, заправивши кислим молоком (або сметаною) посипавши червоним перцем і подрібненою зеленню.


  • яловичини— 110 грам(фарш)
  • води— 30 мілілітрів(фарш)
  • ріпчастої цибулі— 40 грам(фарш)
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком(фарш)
  • пшеничного борошна— 100 грам
  • води— 30 мілілітрів
  • кислого молока— 30 мілілітрів
  • соль и красный молотый перец— За смаком
  • зелень— За смаком
Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список.

приготування:

Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Додати в фарш воду, посолити і поперчити. перемішати. Розкачати тісто в пласт товщиною 1-2 мм, розрізати тісто на квадратики розміром 3х3 см. Викласти фарш в центр кожного квадратика і защипнути краю. Відварити пельмені в бульйоні. Подавати пельмені в бульйоні, заправивши кислим молоком (або сметаною) посипавши червоним перцем і подрібненою зеленню.


Подібні рецепти

Боракі (вірменські пельмені)

Тухум барак

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...