Рецепт Брауни с кофе эспрессо

Рецепт Брауни с кофе эспрессо
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 50 хв.
Брауни с эспрессоэто разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт.

опис приготування:

Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажную консистенцию, богатый аромат и вкус шоколада. Для теста сахар, олія, ванільний екстракт, кофе растворите, если нужно слегка нагрев. Затем вбейте яйца и следом добавляйте уже все сыпучие продукты. Выпекайте брауни с эспрессо от 30 до 40 хвилин при 170 градусах. Подавать брауни лучше охдажденным. Успіхів і приємного апетиту!

  • борошно— 80 грам
  • Какао-порошок— 1/3 склянки
  • сода— 1/4 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • кава еспресо— 60 грам
  • Вершкове масло— 115 грам
  • цукор— 1 Склянка
  • яйце— 2 штуки(по 50 г)
  • ванілін— За смаком
Брауни с кофе эспрессо - фото крок 1 підготувати продукти.

Брауни с кофе эспрессо - фото крок 2 Сварить крепкий кофе.

Брауни с кофе эспрессо - фото крок 3 Всі інгредієнти змішайте в мисці.

Брауни с кофе эспрессо - фото крок 4 Тесто выложите в смазанную форму и пеките, перевіряючи готовність зубочисткою.

Брауни с кофе эспрессо - фото крок 5 Готовый брауни с эспрессо охладите.

Брауни с кофе эспрессо - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Пиріг з капустою (простий рецепт)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...