Рецепт Брауни с кофе эспрессо
Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт.
опис приготування:
Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажную консистенцию, богатый аромат и вкус шоколада. Для теста сахар, олія, ванільний екстракт, кофе растворите, если нужно слегка нагрев. Затем вбейте яйца и следом добавляйте уже все сыпучие продукты. Выпекайте брауни с эспрессо от 30 до 40 хвилин при 170 градусах. Подавать брауни лучше охдажденным. Успіхів і приємного апетиту!
- борошно— 80 грам
- Какао-порошок— 1/3 склянки
- сода— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- кава еспресо— 60 грам
- Вершкове масло— 115 грам
- цукор— 1 Склянка
- яйце— 2 штуки(по 50 г)
- ванілін— За смаком
Сварить крепкий кофе.
Всі інгредієнти змішайте в мисці.
Тесто выложите в смазанную форму и пеките, перевіряючи готовність зубочисткою.
Готовый брауни с эспрессо охладите.
Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг з капустою (простий рецепт)
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...