Рецепти womanlife.com.ua

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Баклажани на зиму «Тещин язик»

Баклажани на зиму «Тещин язик»

З баклажанів виходять відмінні заготовки на зиму, які найчастіше розходяться в першу чергу. рецепт, який пропоную вам я, являємо собою соковитий салат з баклажанів з пікантним смаком. опис приготування: Я думаю, ви вже чули про однойменну закусці з баклажанів, у якій приголомшливий пікантний с...

Бісквіт «Пряжене молоко»

Бісквіт «Пряжене молоко»

Готувати бісквіт на молоці можна з додаванням яєць або без. Це ніжна заготовка для будь-якого торта. Особливий смак такого торту додасть пряжене молоко. Пропоную приготувати бісквіт "; Пряжене молоко ";. опис приготування: Як приготувати бісквіт, щоб він вийшов пишним, легким і смачним? Зовсім...

М`ясо на кістках

М`ясо на кістках

Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування....

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Кабачкова ікра без томатної пасти

Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...

Брокколі з курячими сердечками

Брокколі з курячими сердечками

Якщо ви запланували нетрадиційний вечерю, то придивіться до того, якомога з брокколі з курячими сердечками створити справжній шедевр, в якому ви знайдете різноманітність смаків завдяки спецій. опис приготування: Це дуже швидкий в приготуванні вечерю, що складається з брокколі з курячими серде...

Антрекот свинячий

Антрекот свинячий

Ніжний і соковитий всередині, ароматний і дуже апетитний антрекот свинячий в домашніх умовах можна приготувати всього за 30 хвилин, а насолоду від цього блюда складно передати словами. опис приготування: 1. Вимиті і обсушені шматочки м'яса необхідно посолити і поперчити з усіх боків. 2. На ско...

Баклажановий дип

Баклажановий дип

Діп - це такий соус, в який занурюють їжу. Якщо плануєте посиденьки з друзями, спробуйте, як приготувати баклажановий дип. Це смачний овочевий соус, який підійде для чіпсів, м'яса, овочів. опис приготування: Баклажани перед запіканням краще наколоти виделкою і змастити олією. Для всіх любителі...

Баклажани, смажені кружечками

Баклажани, смажені кружечками

Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...

Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських

Ви не пробували баклажани з бараниною? Наполегливо рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів блюдо виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Блюдо готується на...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Аджика без закачування

Аджика без закачування

Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...

Баклажани з моцарелою і помідорами

Баклажани з моцарелою і помідорами

шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...

Бісквітний яблучний пиріг

Бісквітний яблучний пиріг

Бісквітний яблучний пиріг готується легко і швидко. Виходить він пишний, ніжний, смачний і відрізняється захопливою яблучним ароматом. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бісквітний яблучний пиріг. опис приготування: Бісквітний яблучний пиріг здатний прикрасити будь-який стіл, він прекрас...

Бабусині рогалики

Бабусині рогалики

Скільки тепла і затишку в одному назві цього рецепта! & Quot; Бабусині рогалики" — це надзвичайно смачна випічка, така, як у бабусі! опис приготування: Рецепт приготування рогаликів дуже простий, дотримуйтесь рецептурі і покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням! Борошно пшеничне— 2...

Банановий брауні

Банановий брауні

Смачне і просте в приготуванні тістечко, в якому дуже вдало поєднуються смаки шоколаду і банана. опис приготування: Якщо ви любитель шоколаду і всього, що з ним пов'язано — цей рецепт саме для вас. Ніжне і вологе шоколадне тісто з не менш ніжним верхнім банановим шаром, чашечка чаю або кави — ...

Великі макарони з фаршем

Великі макарони з фаршем

В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла. опис приготування: Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я...

Домашній лимонад з лимона і апельсина

Домашній лимонад з лимона і апельсина

тим, хто любить свіжі прохолодні напої, хочу розповісти, як приготувати домашній лимонад з лимона і апельсина. Готувати будемо з свіжовичавленого соку лимонів і апельсинів і додамо ваніль. опис приготування: Я не люблю занадто солодкий лимонад, тому беру літр води. Якщо ви хочете отримати біль...