Рецепт Бручетта з помідорами чері і базиліком

Рецепт Бручетта з помідорами чері і базиліком
Кількість порцій: 12-13 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком.

опис приготування:

Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соусами.

  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • часнику— 5 зубчиків
  • червоних помідорів чері— 450 грам
  • жовтих помідорів чері— 450 грам
  • бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
  • листя базиліка— 16 штук
  • сіль і перець— За смаком
  • багет— 1 штука
  • вершкового масла— 8 Ст. ложок
Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 1 1. Помідори черрі розрізати уздовж. Дрібно нарубати часник.

Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 2 2. У невеликій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Додати часник і перемішати, обсмажувати близько 1 хвилини, до золотисто-коричневого кольору.

Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 3 3. Перекласти часник в миску і дати злегка охолонути.

Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 4 4. Додати помідори, бальзамічний оцет, базилік, сіль і перець в миску. перемішати, потім додати більше базиліка або солі за смаком, якщо необхідно. Чи не пересолити салат! Накрити кришкою і поставити в холодильник на годину або два, якщо у вас є час.

Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 5 5. Нарізати багет на скибочки по діагоналі.

Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 6 6. Розтопити половину вершкового масла у великій сковороді і обсмажити половину хліба до золотистого кольору з обох сторін. Повторити з іншою половиною вершкового масла і хліба.

Бручетта з помідорами чері і базиліком - фото крок 7 7. Перемішати томатну суміш і викласти на скибочки хліба. Подавати на великій тарілці як першу страву або закуску.

Подібні рецепти

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Млинці на молоці ніжні

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...

Бручетта з Нутовая пюре

Бручетта з Нутовая пюре

Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...

Яєчня з помідорами та базиліком

Яєчня з помідорами та базиліком

Пропоную ситний і смачний сніданок за 10 хвилин — яєчня з помідорами та базиліком. Помідори беріть будь-які м'ясисті, не дуже соковиті, мені подобається сорт "; сливка" для таких страв. І вибір сиру теж за вами, покладіть свій улюблений сорт. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати...

Баклажани з базиліком на зиму

Баклажани з базиліком на зиму

Настійно рекомендую приготувати баклажани з базиліком на зиму. рецепт простий, але дуже вдалий! Закуска виходить дуже смачна, робіть, не пошкодуєте! опис приготування: Взимку цей салат добре використовувати як гарнір або закуски, а під час посту, як самостійну страву. Готується дуже просто, а ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...