Рецепт Бручетта з помідорами чері і базиліком
Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком.
опис приготування:
Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соусами.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- часнику— 5 зубчиків
- червоних помідорів чері— 450 грам
- жовтих помідорів чері— 450 грам
- бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
- листя базиліка— 16 штук
- сіль і перець— За смаком
- багет— 1 штука
- вершкового масла— 8 Ст. ложок
2. У невеликій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Додати часник і перемішати, обсмажувати близько 1 хвилини, до золотисто-коричневого кольору.
3. Перекласти часник в миску і дати злегка охолонути.
4. Додати помідори, бальзамічний оцет, базилік, сіль і перець в миску. перемішати, потім додати більше базиліка або солі за смаком, якщо необхідно. Чи не пересолити салат! Накрити кришкою і поставити в холодильник на годину або два, якщо у вас є час.
5. Нарізати багет на скибочки по діагоналі.
6. Розтопити половину вершкового масла у великій сковороді і обсмажити половину хліба до золотистого кольору з обох сторін. Повторити з іншою половиною вершкового масла і хліба.
7. Перемішати томатну суміш і викласти на скибочки хліба. Подавати на великій тарілці як першу страву або закуску.
Подібні рецепти
Млинці на молоці ніжні
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...
Бручетта з Нутовая пюре
Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...
Яєчня з помідорами та базиліком
Пропоную ситний і смачний сніданок за 10 хвилин — яєчня з помідорами та базиліком. Помідори беріть будь-які м'ясисті, не дуже соковиті, мені подобається сорт "; сливка" для таких страв. І вибір сиру теж за вами, покладіть свій улюблений сорт. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати...
Баклажани з базиліком на зиму
Настійно рекомендую приготувати баклажани з базиліком на зиму. рецепт простий, але дуже вдалий! Закуска виходить дуже смачна, робіть, не пошкодуєте! опис приготування: Взимку цей салат добре використовувати як гарнір або закуски, а під час посту, як самостійну страву. Готується дуже просто, а ...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...