Рецепт Млинцевий рулет в духовці
Закусочний рулет з млинцевого тесту, який випікається в духовій шафі — це просте у виконанні і оригінальне блюдо, відмінно вписується в святкове і повсякденне меню. Спробуйте приготувати!
опис приготування:
Рецепт приготування млинцевого рулету в духовці є універсальним, так як дозволяє експериментувати з різними начинками, до складу яких можуть входити не тільки овочі і сир, але також гриби, м'ясо або риба.
Таку закуску зручно подавати в холодному вигляді, але при бажанні можна розігрівати до розплавлення сиру.
- яйця курячі— 2 штуки
- молоко— 400 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 150 грам
- гарбуз (заморожена) — 250-300 грам
- сир твердий— 100-150 грам
- цибулина (середнього розміру) — 1/2 частини
- часник— 2-3 зубчиків
- спеції (каррі, паприка, перець чорний мелений) — За смаком
- сіль кухонна— За смаком
Розбийте яйця в глибоку миску, посоліть їх і з'єднайте з 150 мл молока за допомогою вилки або віночка.
Поступово всипте в молочно-яєчну суміш просіяне борошно, ретельно перемішуючи масу.
В результаті повинна вийти однорідна маса, по густоті нагадує сметану.
Частинами влийте в густу масу молоко, що залишилося (250 мл) і добре розмішайте до однорідності.
Вилийте вийшло млинцеве тісто на великий лист, який потрібно застелити фольгою або силіконовим килимком і злегка змастити маслом. Випікайте млинець в духовці при температурі 190 градусів протягом 30-35 хвилин.
Поки випікається основа рулету, приготуйте начинку: дрібно поріжте овочі (ріпчаста цибуля, гарбуз і часник). Помістіть цибулю на розігріту сковороду, змащену олією. Пасеруйте цибулю протягом 1-2 хвилин, додайте гарбуз.
Потомити овочі на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин, додайте спеції і сіль.
В кінці приготування додайте дрібно порізаний часник і дайте начинці злегка охолонути (3-5 хвилин).
Сир натріть на середній тертці і додайте до овочів, перемішайте. Тепер начинка повністю готова.
Вийміть вийшов млинець з духовки і остудіть його протягом 3-5 хвилин.
Розподіліть начинку по всій поверхні млинця, залишивши трохи простору по краях основи.
поверніть рулет, починаючи з вузького боку прямокутного млинця, розріжте на порційні шматочки. Подавати цю страву можна відразу або попередньо охолодити.
Подібні рецепти
Піца за 20 хвилин на сковороді
Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...
Млинцевий торт з кремом із згущеного молока
Як солоденького до чаю рекомендую приготувати апетитний, дуже ніжний і смачний млинцевий торт з кремом із згущеного молока в домашніх умовах. Звичні млинці цілком можуть стати оригінальним десертом. опис приготування: Млинці ви можете зробити за своїм будь-якого рецепту, використавши молоко, с...
Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком
Хочу з вами поділитися рецептом приготування млинцевого торта з сирним кремом і згущеним молоком. смакота неймовірна, всім раджу придивитися до цього рецепту! Торт гарний та святковий! опис приготування: Такий млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком - відмінне рішення для всіх тих, х...
Млинцевий торт з варенням
Перетворіть звичайні млинці в надзвичайно смачний млинцевий тортик. Це дивовижне ласощі, яке сподобається не тільки дітям, але і порадує дорослих. З таким блюдом звичайний день стане святковим. опис приготування: Моя племінниця жахлива ласун. Одного разу я потрапив до них на Масляну — сезон мл...
Млинцевий торт з вершковим кремом
Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...