Рецепт Аджика без закачування
Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо.
опис приготування:
Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і кетчупам. Залежно від ваших смакових уподобань її можна зробити більш гострою або, навпаки, більше "; м'якої ";.
1. Отже, для початку потрібно вимити помідори і трохи обсушити їх. Нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку.
2. Очистити цибулину, часник. Солодкий перець вимити, видалити насіння. З гострим перцем можна зробити те ж саме, тоді гострота знизиться. Якщо хочете пекучий смак, перець можна використовувати з насінням. Пропустити все через м'ясорубку.
3. В отриману масу влити рослинне масло і відправити у великій каструлі на вогонь.
4. Після закипання додати трохи солі і цукру. На мінімальному вогні варити до бажаної консистенції. Залежно від соковитості помідорів аджика може вариться до 3 годин.
5. Після - зняти з вогню і розлити по чистим банкам. дати охолонути, потім накрити кришками і відправити в холодильник.
Ось такий простий рецепт аджики без закачування. При бажанні можна додати прянощі і спеції, що посилить аромат.
- помідори— 3 кілограма
- цибулина— 6-8 штук
- гіркий перець— 6-8 штук
- Солодкий перець— 8 штук
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- цукор— 100 грам
- сіль— 1 За смаком
- часник— 1 За смаком
1. Отже, для початку потрібно вимити помідори і трохи обсушити їх. Нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку.
2. Очистити цибулину, часник. Солодкий перець вимити, видалити насіння. З гострим перцем можна зробити те ж саме, тоді гострота знизиться. Якщо хочете пекучий смак, перець можна використовувати з насінням. Пропустити все через м'ясорубку.
3. В отриману масу влити рослинне масло і відправити у великій каструлі на вогонь.
4. Після закипання додати трохи солі і цукру. На мінімальному вогні варити до бажаної консистенції. Залежно від соковитості помідорів аджика може вариться до 3 годин.
5. Після - зняти з вогню і розлити по чистим банкам. дати охолонути, потім накрити кришками і відправити в холодильник.
Ось такий простий рецепт аджики без закачування. При бажанні можна додати прянощі і спеції, що посилить аромат.
Подібні рецепти
Мариновані маслюки без закачування
Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...
Аджика з помідорів без часнику
Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...
Аджика на зиму без стерилізації
Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...
Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму
Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...
Аджика з морквою і помідорами
Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...