Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Бананові млинці на кефірі

Бананові млинці на кефірі

Пропоную вам простий і смачний рецепт - бананові млинці на кефірі. Рецепт сподобається багатьом, млинці виходять солодкими і ароматними. Вони відмінно підійдуть до чаю або кави на сніданок. опис приготування: Якщо вам попалися солодкі банани, цукор можна в тісто не додавати, особливо, якщо ви ...

Баклажани як гриби з часником

Баклажани як гриби з часником

Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Баклажани по-вірменськи

Курячі сердечка в томатному соусі

Такий простий рецепт баклажанів по-вірменськи підкорив мене з першого погляду своїм незвичайним і дуже красивим зовнішнім виглядом. А вже який аромат і смак… словом, здивуєтеся самі і рідних поб'єте! опис приготування: Як ви зможете бачити, цей рецепт приготування баклажанів по-вірменськи хоч ...

Копчена риба

Копчена риба

Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів. опис приготування: Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язк...

Бананове ескімо

Бананове ескімо

Рецепт приготування домашнього ескімо з бананової начинкою. опис приготування: беремо тверді, але зрілі банани, очищаємо їх від шкірки. Розрізаємо кожен банан поперек навпіл і вставляємо в кожну половинку паличку для морозива. Застеляємо піднос пергаментом, викладаємо на нього банани і ставимо...

Бефстроганов из рыбы

Бефстроганов из рыбы

Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...

Баклажани з перцем

Баклажани з перцем

Любителям баклажанів пропоную освоїти цікавий рецепт баклажанів з перцем. Виходить дуже смачна і ефектно виглядає закусочка. рекомендую! опис приготування: Ця страва подобається мені тим, що немає потреби смажити баклажани. Хто їх смажив, той знає, як багато масла вони вбирають в себе при смаж...

Бісквітний торт з заварним кремом

Бісквітний торт з заварним кремом

якщо солодке — ваша слабкість, цей торт ризикує стати вашим улюбленим! І нема чого дивуватися, адже цей ніжний бісквіт з заварним кремом, вкритий шоколадною глазур'ю — справжнє задоволення! опис приготування: Ділюся з вами корисними знаннями, як зробити бісквітний торт із заварним кремом в дом...

Баклажани дотримуються вегетаріанського харчування

Баклажани дотримуються вегетаріанського харчування

Перед вами — рецепт приготування баклажанів дотримуються вегетаріанського харчування c помідорами за 30 хвилин. Ця страва — швидке в приготуванні, смачне і корисне. опис приготування: Баклажани дотримуються вегетаріанського харчування — блюдо ситне і надзвичайно смачне. Воно цілком підійде для...

Баклажани в пароварці

Баклажани в пароварці

Овочі на пару представляються вам не самої апетитною їжею? дуже даремно, адже для того, щоб дізнатися справжній смак баклажанів, їх потрібно хоч раз приготувати в пароварці! опис приготування: Пароварка не тільки зберігає максимум вітамінів та інших корисних речовин, а також дозволяє готувати ...

Банановий фостер

Банановий фостер

Не лякайтеся назви! банановий фостер — це досить простий у приготуванні десерт, який робиться з бананои з додаванням цукру і рому. Американське популярне солодка страва. опис приготування: Рецепт бананового Фостера відбувається зі штату Луїзіана (США). Там цей десерт — щось на зразок традиційн...

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...

Безе «Повітряний поцілунок»

Безе «Повітряний поцілунок»

нейрофізіологи стверджують, що щастя - це фізіологічна ілюзія, в яку ми впадаємо на дуже короткі проміжки часу. наприклад, на цій парі хвилин, поки безе тане у нас в роті опис приготування: Безе - це десерт, тістечко з білків, які збиваються з цукром до стану повітряної маси, яка порційно відк...

Булка з маком

Булка з маком

Німецький рецепт приготування усіма нами улюбленої булки з маком. кількість порцій: 12 мак— 220 грам молоко— 125 мілілітрів олія— 100 грам цукор— 80 грам ванільний цукор— 1/2 чайних ложки сіль— 1/8 чайних ложки ром— 1 Ст. ложка лимонний сік— 1 Ст. ложка цедра лимона— 1/2 чайних ложки обкладинка...

Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками — до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний кекс для недільного сімейного чаювання. опис приготування: Я не люблю хитромудрі рецепти випічки і волію то, що готується просто, але виходить смачно. Ось банановий кекс з родзинками — це блюдо з так...

Безе з крохмалем

Безе з крохмалем

Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...

Млинці класичні тонкі

Млинці класичні тонкі

Сьогодні розповім про те, як приготувати млинці класичні тонкі. Їх смак знаком мені ще з дитинства, коли до сніданку на столі мене чекала висока стопка таких. Їсти їх смачно з джемом або сметаною. опис приготування: ніжні, тонкі, можна сказати прозорі млинці - це вершина майстерності. Їх можна...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...