Рецепти womanlife.com.ua

Биті огірки

Биті огірки

Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Бананові мафіни з шоколадом

Бананові мафіни з шоколадом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Баранина тушкована по-арабськи

Баранина тушкована по-арабськи

Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...

Аджика з морквою і помідорами

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Батон з начинкою

Батон з начинкою

Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Булочки на швидку руку без дріжджів

Булочки на швидку руку без дріжджів

Прекрасні смачні булочки на швидку руку без дріжджів будуть як не можна до речі до чаю або кави. Дивимося рецепт домашньої випічки - і готуємо разом! опис приготування: Дуже прості булочки або, як їх називають іноді - пампушки, готуються швидко і без дріжджового тіста. Вам знадобляться збиті в...

Баклажани з часником солоні

Баклажани з часником солоні

Все-таки приємно взимку поїсти овочів з грядки. Тому соління і заготовки взимку так популярні. Хоча пропоноване блюдо таке смачне, що його захочеться з'їсти відразу ж. опис приготування: Я описала, як приготувати баклажани з часником солоні, нижче. Це проста закуска, в якій можна поексперимент...

Бобовий салат з сиром пармезан

Бобовий салат з сиром пармезан

салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...

Баклажани, запечені з грибами в горщику

Баклажани, запечені з грибами в горщику

Якщо ви любите ситні, апетитні і нескладні в процесі страви, тоді хочу запропонувати вам взяти на замітку дуже класний варіант, як приготувати баклажани, запечені з грибами в горщику. опис приготування: 1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками баклажани. 2. Викладіть їх на...

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійськи

Баклажани по-сицилійський — вельми популярна на цьому італійському острові закуска, що готується з власне баклажанів і деяких інших овочів. опис приготування: Вперше баклажани по-сицилійський я спробував на Сицилії, мені вони дуже сподобались, і я по пам'яті спробував репродукувати цей рецепт ...

Банановий брауні

Банановий брауні

Смачне і просте в приготуванні тістечко, в якому дуже вдало поєднуються смаки шоколаду і банана. опис приготування: Якщо ви любитель шоколаду і всього, що з ним пов'язано — цей рецепт саме для вас. Ніжне і вологе шоколадне тісто з не менш ніжним верхнім банановим шаром, чашечка чаю або кави — ...

Баклажани на зиму з помідорами

Баклажани на зиму з помідорами

Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком - чудове блюдо до обіду, він прекрасно вгамує голод і здивує вас своїм смаком. Щавель надає страві необхідну кислинку, вам не треба буде додавати оцет. Це смачно! опис приготування: Ви ніколи не пробували борщ зі щавлем і буряком? Саме час спробувати це чудове блюдо! Д...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Діамантова брокколі

Діамантова брокколі

Майстер-клас по отварке брокколі. Квіти брокколі виходять яскравими, контрастними і блискучими як діамант. опис приготування: Обрізаємо квіточки вашої брокколі, намагаючись, щоб їх розмір був досить їстівним. Твердий стебло нарізаємо дрібно. Залити воду у велику каструлю, посолити і довести до...

Баранина з кус-кусом

Баранина з кус-кусом

Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...