Рецепт Бананові мафіни з шоколадом
Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов.
- мука— 2 Ст. ложки(начинка)
- обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка)
- охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка)
- сода— 1 Чайна ложка
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- дуже стиглі банани— 3-4 штук
- рапсове масло— 1/3 склянки
- яйця— 1 штука
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- какао— 6 Ст. ложок
- кип'ячена вода— 1/4 склянки
2. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами.
У середній мисці просіяти разом борошно, соду, розпушувач і сіль. В іншій середній мисці розім'яти банани вилкою до консистенції пюре. Ви також можете використовувати для цього кухонний комбайн.
3. У невеликій мисці змішати окріп і какао. Суміш повинна нагадувати розплавлений шоколад. Якщо він занадто густий, додати ще 1 столову ложку води, але не робіть суміш занадто рідкою. Відставити в сторону.
4. У великій мисці збити міксером масло і цукор. Додати яйця і збити. Перемішати з ванільним екстрактом. Додати 1/3 борошняної суміші і збити на низькій швидкості. Додати половину бананового пюре і добре перемішати. Додати ще третина борошна і перемішати. Додати залишився бананове пюре і перемішати. Додати решту борошна і ретельно збити тісто. Розділити тісто на 2 частини, 1/4 склянки тесту викласти в миску і додати корицю з мускатним горіхом, добре перемішати. Додати шоколадну масу в тісто і перемішати. викласти 1 столову ложку шоколадного тесту в кожен паперовий вкладиш в формі, потім покласти 1 столову ложку звичайного тесту зверху (зі спеціями).
5. За допомогою зубочистки акуратно розмішати обидва тести, створюючи мармуровий ефект.
6. Посипати рівномірно посипанням і випікати маффіни в духовці 14-16 хвилин. Дати охолонути протягом 15 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Рулет з яловичини під сиром
Бананова м'якоть дає дивовижний аромат, кекси і мафіни виходять ніжними, пухнастими, в міру здобними. Бананові мафіни з цукатами ідеальні для перекусу або чаювання з подружками. опис приготування: Ніжні бананові маффіни з прекрасним ароматом і смаком, в міру солодкі, в міру здобні, з характерн...
Бананові мафіни з фініками і насінням
Рецепт приготування мафінів з банановим пюре, фініками, кунжутом, маком, насінням соняшнику і насінням гарбуза. опис приготування: Мафіни з хрусткою посипкою з насіння зарядять вас бадьорістю з самого ранку. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, вони готуються дуже швидко і просто. ку...
Бананові мафіни з медом і арахісовим маслом
Арахісове масло і банани просто створені одне для одного, мед чудово доповнює цю комбінацію. Щоб мафіни вийшли смачніше, використовуйте злегка перезрілі банани. кількість порцій: 12 розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка солі— 1/4 чайних ложки кориці— 1/2 чайних ложки стиглий банан— 1 ш...
Бананові кекси з горіхами
Бананові кекси з горіхами — дуже красивий і смачний десерт. Приготувавши таке вдома, Ви зможете приємно здивувати своїх домашніх та гостей! опис приготування: Бананові кекси з горіхами — дуже смачний десерт, який готується досить швидко і легко, головне дотримуватися чергу і нічого не забути. ...
Бананові пончики з арахісової глазур`ю
Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...