Рецепти womanlife.com.ua

Баранячі реберця в духовці

Баранячі реберця в духовці

баранячі реберця, запечені в духовці - це надзвичайно смачно! Таке блюдо чудово підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл! опис приготування: Приготуйте баранячі реберця в духовці за цим рецептом! Такий обід припаде до смаку всім любителям смачно поїсти! Баранячі реберця прекрасно по...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Млинці російські дріжджові

Млинці російські дріжджові

Деякі старовинні російські рецепти досі популярні. наприклад, млинці, які ми готуємо постійно з приводу і без. Але потрібно знати певні правила, щоб вийшла справжня випічка. опис приготування: Тому я поділюся з вами тим, як приготувати млинці російські дріжджові на сироватці. Якщо хочете зроби...

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Булочки «Даугавіня»

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Булочки для хот-догів

Булочки для хот-догів

Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...

Брага з меду для самогону

Брага з меду для самогону

Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко! опис приготування: Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для...

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2...

Бобовий соус

Бобовий соус

Це простий універсальний соус з садових бобів. Їм можна заправляти овочеві салати, додавати до макаронів або вмочати в нього начос. Соус отримує легким, з кремовою консистенцією і дуже смачним. опис приготування: Для цього рецепта я використовувала садові боби, але їх можна замінити на консерв...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Будино

Будино

Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...

Bxindi

Bxindi

Бхінді масала - традиційне блюдо індійської кухні. Являє собою рагу з овоча бхінді. Неймовірно смачна гаряча закуска. Читайте, як приготувати бхінді, і порадуйте цією стравою своїх рідних. опис приготування: Бхінді відрізняється від інших овочів великим вмістом вітамінів і мінералів, позитивно...

Баклажан, запечений віялом в духовці

Баклажан, запечений віялом в духовці

баклажани, запечені віялом в духовці з помідорами і сиром - відмінна закуска, яка завжди користується успіхом на святковому столі. Здивуйте своїх гостей незвичайним і дуже ефектним блюдом! опис приготування: баклажани, запечені віялом, стануть прекрасною і корисною альтернативою Тещин язик, ад...

Баклажани по-грузинськи на зиму

Баклажани по-грузинськи на зиму

Хочу сказати, що рецепт приготування баклажанів по-грузинськи на зиму настільки простий, що і передати складно. За двадцять хвилин готуються, а ввечері вже можна їсти! опис приготування: Такий простий рецепт баклажанів по-грузинськи на зиму мені особисто дуже подобається тим, що готувати по-сп...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Бананові кекси «маффіни»

Бананові кекси «маффіни»

Рецепт англійських бананових кексів. Готувати дуже просто! опис приготування: 1. Нагріти духовку до 190 градусів. Вставити паперові прокладки в 12 формочок для приготування кексів (мафіни). 2. Збити виделкою пшеничне борошно, борошно грубого помелу, корицю, розпушувач, сіль, соду і мускатний г...

Батон з начинкою

Батон з начинкою

Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...

Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний

Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...