Рецепт Bxindi

Рецепт Bxindi
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв.
Бхінді масала - традиційне блюдо індійської кухні. Являє собою рагу з овоча бхінді. Неймовірно смачна гаряча закуска. Читайте, як приготувати бхінді, і порадуйте цією стравою своїх рідних.

опис приготування:

Бхінді відрізняється від інших овочів великим вмістом вітамінів і мінералів, позитивно впливає на дихальні шляхи і шлунково-кишковий тракт. вважається, що страви з бхінді здатні відновити організм після важкої праці, напруги або після захворювання. Приготуйте таке смачне і неймовірно корисне блюдо у себе вдома.

  • горохова мука— 70 грам
  • арахіс— 50 грам
  • Перець чилі— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Масло рослинне— 1 Склянка
  • Стручки окры (ʙxindi)  — 300 грам
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 2 чайних ложки
Bxindi - фото крок 1 Підсмажте горохову борошно на сковороді, поки вона не стане коричневого кольору.

Bxindi - фото крок 2 Підсмажте арахіс на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.

Bxindi - фото крок 3 Пассeруйте перець чилі, цибуля і часник на повільному вогні протягом 5 хвилин, поки цибуля не стане золотистий.

Bxindi - фото крок 4 Змішайте всі інгредієнти зі спеціями. Змішайте горохову борошно, арахіс, чилі, цибуля і часник з іншими інгредієнтами для приготування начинки.

Bxindi - фото крок 5 Зачистіть стручки ображати неїстівні частини плода з обох країв плода. Наповніть кожну половинку стручка начинкою.

Bxindi - фото крок 6 Положите стручки на сковороду, постійно помішуйте їх і перевертайте на іншу сторону, щоб вони рівномірно приготувалися. Час приготування 5-6 хвилин.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Печиво Петушки

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...