Рецепти womanlife.com.ua
«багатий» штрудель з лаваша
Любіть штрудель, але не особливо подобається готувати тісто для нього? Тоді вас обов'язково зацікавить цей рецепт: супер-легкий варіант приготування шалено смачного штруделя з лаваша. Просто і смачно! опис приготування: Штрудель - це дуже смачна домашня випічка. але, не всі люблять возитися з ...
Біляші класичні
Є такі рецепти, які завжди актуальні, а в класичному варіанті вони найсмачніше. На мій погляд, класичні біляші найсмачніші і правильні. чому? Дивіться мій рецепт - і дізнаєтеся! опис приготування: Класичні біляші повинні бути з отвором зверху. Це не тільки красиво і смачно, але і допоможе м'яс...
Баклажани по-японськи
До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів. опис приготування: Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий ...
Баклажани під пресом
Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...
Суп рецепти «Пити»
Цей рецепт по своїй суті — універсальний. Блюдо модно приготувати на обід, вечеря, навіть подати до святкового столу. До речі, баклажани смачні, як в гарячому так і в холодному вигляді, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування баклажанів по-китайському. страв ...
Англійські пиріжки з м`ясом
Я вам розповім, як приготувати англійський пиріжки з м'ясом - одне з традиційних англійських страв. Два сорти м'яса, приправи, курага і тісто роблять ці пиріжки дуже поживними і корисними. опис приготування: Особливість цього рецепта в тому, що тісто для пиріжків виходить дуже хрустким (спасиб...
Баклажани по-грузинськи мариновані
цікавий, але дуже простий рецепт баклажанів по-грузинськи маринованих можна вважати по праву універсальним, саму страву може подаватися і на свято, і на сімейний обід. Та й готується швидко! опис приготування: сподіваюся, вам такий детальний рецепт приготування баклажанів по-грузинськи маринов...
Брізолі з вафлями
Як ви думаєте, що буде, якщо поєднати м'ясний фарш, вафлі та яєчний кляр? Все дуже просто, вийде неймовірно смачна страва під назвою брізолі з вафлями, оригінальне і легке у виконанні. опис приготування: З цим рецептом приготування бризолу з вафлями мене познайомила моя подруга, за що я їй ду...
BALSAMELLA Італійський білий соус
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
Бабусин рецепт огірків
Найулюбленіші квашені огірки — бабусині! Такий рецепт не підведе ніколи, він точно перевірений часом і досвідом. Спробуйте і ви приготувати соління! опис приготування: Як же хочеться подати до смаженого або відварного картоплі хрусткі солоні огірочки, насолоджуючись їх важким смаком. Саме тому...
Аджика из перца и чеснока
Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...
Аджика гостра
Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...
Бігос по-польськи
Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...
Баклажановий дип
Діп - це такий соус, в який занурюють їжу. Якщо плануєте посиденьки з друзями, спробуйте, як приготувати баклажановий дип. Це смачний овочевий соус, який підійде для чіпсів, м'яса, овочів. опис приготування: Баклажани перед запіканням краще наколоти виделкою і змастити олією. Для всіх любителі...
Баклажани з лисичками в духовці
Я дуже люблю баклажани, а особливо запечені, тушковані. Раніше до них ставилася з побоюванням і практично не готувала, але знайшла кілька рецептів. Тепер готую і їм із задоволенням. Поділюся з вами. опис приготування: Приготування баклажанів не займе у вас багато часу, блюдо виходить смачним і...
Биск з гарбуза
Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...
Баранина з салатом з авокадо
Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Банановий пудинг
Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...
Болонська лазіння
Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...