Рецепт Брізолі з вафлями

Рецепт Брізолі з вафлями
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Як ви думаєте, що буде, якщо поєднати м'ясний фарш, вафлі та яєчний кляр? Все дуже просто, вийде неймовірно смачна страва під назвою брізолі з вафлями, оригінальне і легке у виконанні.


опис приготування:

З цим рецептом приготування бризолу з вафлями мене познайомила моя подруга, за що я їй дуже вдячна, адже це блюдо для мене стало справжньою паличкою-виручалочкою. окрім того, що воно готується дуже легко і досить швидко, такі брізолі до того ж ще дуже економічні і неймовірно смачні. Мої домашні в повному захваті від цієї страви, навіть діти їдять його з превеликим задоволенням, тому я досить часто роблю брізолі з вафлями в домашніх умовах і вам раджу спробувати.

  • Упаковка готових вафель— 1 штука(будь-якої форми)
  • фарш м'ясний— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 0,5-1 штуки
  • яйце— 2 штуки
  • молоко— 150 мілілітрів
  • борошно— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, трави сушені)
  • сіль— За смаком
Брізолі з вафлями - фото крок 1 Для початку змішуємо фарш з подрібненою цибулею, сіллю і меленим перцем. Беремо одну вафлю і кладемо на неї трохи фаршу (1 ст. ложку), розподіляємо його по поверхні і накриваємо фарш другою вафель.

Брізолі з вафлями - фото крок 2 Так змащуємо вафлі фаршем і з'єднуємо їх попарно, поки не вони не закінчаться.

Брізолі з вафлями - фото крок 3 У глибоку миску розбиваємо яйця.

Брізолі з вафлями - фото крок 4 Вливаємо до них молоко, додаємо трохи солі і спецій, збиваємо все виделкою або вінчиком, потім всипаємо стільки борошна, щоб кляр став схожий по консистенції на тісто для млинців.

Брізолі з вафлями - фото крок 5 У сковороді розігріваємо олію, обмакиваем вафлі з фаршем в приготований кляр і викладаємо їх на сковорідку.

Брізолі з вафлями - фото крок 6 Смажимо вафлі під кришкою до утворення рум'яної скоринки з кожного боку, потім перекладаємо їх в каструльку, щоб вони дійшли.

Брізолі з вафлями - фото крок 7 Ось така проста і при цьому досить цікаве блюдо. А подавати його можна як окремо, так і з будь-яким гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Глінтвейн з корицею

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...