Рецепти womanlife.com.ua
Bifshteks «Шатобріан»
Іноді у нас прокидається просто звірячий апетит, в такі моменти найчастіше уявляєш собі великий і смачний шматочок м'яса на своїй тарілці! Саме таким є біфштекс "; Шатобріан ";! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування біфштекса "; Шатобріан ";. Французьке м'ясо виходить про...
Бананове печиво з геркулес
Десерт до чаю може бути найнесподіванішим: наприклад, бананове печиво з геркулес. Воно має дуже ароматним і ніжним смаком. сподобається дітям, і це добре, адже печиво досить корисне. опис приготування: Прекрасний рецепт бананового печива з геркулес не залишить нікого байдужим. Воно вигідно від...
Булочки з цільнозерновий борошна
Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...
Млинці шпинатові
шпинат — не тільки корисний продукт, але і красиве доповнення до звичних страв. так, якщо шпинат додати в тісто для галушок або млинчиків, то кінцевий продукт набуває зеленуватий відтінок. опис приготування: Готуємо класичне тісто для млинців, додаємо в нього подрібнений шпинат — свіжий або за...
Рецепти салат «наречена»
У чому "; сіль" кавказької кухні? Безсумнівно в аджике. Неспроста слово аджика в Абхазії позначає сіль! Хочете знати, як приготувати справжню аджику, і не, що продають в магазинах під її виглядом? опис приготування: & Quot; Аджіктцaтца" - так кажуть в Абхазії, що в перекладі означає "; сіль, п...
Баклажани по-китайськи
Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...
Бананово-полуничний хліб
Рецепт приготування солодкого хліба з бананового пюре, кориці, нарізаної полуниці, муки і йогурту. опис приготування: Солодкий бананово-полуничний хліб - незвичайне літні ласощі для всієї родини. вершкового масла— 180 грам борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки мелено...
Баклажани на багатті
Овочі на грилі можна готувати по-різному, все залежить від їх маринування. В даному рецепті баклажани виходять дивно смачними, оскільки не тільки маринуються, але і подаються з соусом з томатів. опис приготування: Якщо ви збираєтеся разом з друзями на природі, то обов'язково приготуйте баклажа...
Азіатський салат з тунцем
Поєднання консервованого тунця, redisa, імбиру, моркви з соусом з кунжутного масла і рисового оцту просто незабутнє! Незважаючи на легкість салату він виходить дуже ситним і смачним. опис приготування: Якщо любите азіатську кухню, цей рецепт для вас. Поєднання тунця з редискою, спеціями і зеле...
Березовий квас з ячменем
Якщо вам необхідний квас для освіжаючий окрошки, то хлібний можна замінити за допомогою цього рецепта, який докладно пояснює, як приготувати березовий квас з ячменем, мають корисні вітаміни. опис приготування: 1. Візьміть для приготування різкого квасу свіжий березовий сік і ячмінь в співвідно...
Баклажани з сиром в духовці
Пропоную вам згадати класичний рецепт баклажанів з сиром в духовці, який за часів наших мам і бабусь був справжньою прикрасою літнього столу. Часу з тих пір пройшло чимало, але чудовий смак страви від цього анітрохи не постраждав!;) опис приготування: баклажани вимити, видалити плодоніжки і на...
Бефстроганов з кальмарів
Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...
Борщ з чорносливом
Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...
Булгур з баклажанами
Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами. опис приготування: Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фаршир...
Бісквітної-фруктовий торт без випічки
Навіть найдосвідченіші господині іноді хочуть зробити щось швидке і просте до чаю. Хочу запропонувати дуже цікавий варіант, як приготувати бісквітної-фруктовий торт без випічки. Дуже ніжний і смачний. опис приготування: 1. Щоб приготувати тортик швидко і без зайвого клопоту, найкраще використо...
Бублики тыквенные
Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...
Брізоль зі свинини
сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...
Баклажани по-пекінськи
Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...
Бефстроганов з грибами та цибулею
Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...