Рецепти womanlife.com.ua

Борщ на свинячих реберцях

Борщ на свинячих реберцях

Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею. опис приготування: Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірн...

Баклажанна ікра на зиму

Баклажанна ікра на зиму

Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...

Буглама з риби

Буглама з риби

дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...

Булочки з чорносливом

Булочки з чорносливом

Булочки з чорносливом — булочки дуже смачні і ситні. Особливо якщо в тісто замішати мак, а в начинку до чорносливу додати сир! Зустрічайте оригінальний рецепт приготування булочок з маком! опис приготування: Булочки з чорносливом — дуже легкі, в плані приготування, булочки. Тісто для них ви мо...

Болгарський пиріг з сиром

Лук-chesnochnиe zavitushki

Болгарський пиріг з сиром — відмінна випічка, яку зовсім не складно приготувати самому в домашніх умовах. смачно, корисно, недовго — все це про болгарський пиріг з сиром. опис приготування: Болгарський пиріг з сиром або болгарський пиріг з бринзою дуже просте блюдо, особливо в плані приготуван...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Баклажани по-корейськи на зиму

Баклажани по-корейськи на зиму

Любителям синенькі присвячується цей рецепт. Баклажани по-корейськи на зиму ставлять з морквою, болгарським перцем і цибулею. Всі овочі зберігають свою соковитість і свіжий смак. опис приготування: У баклажанах міститься багато калію, необхідного для роботи нашого сердечка. До того ж, цей низь...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Бекаси з цвітної капусти

Бекаси з цвітної капусти

Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Баклажани східні

Баклажани східні

Східно Європейський рецепт приготування закуски з баклажанів. кількість порцій: 4 баклажан— 2 штуки(великі) сир— 250 грам(тертий) мука— 50 грам петрушка— 1 штука яйце— 6 штук сіль— 1 штука перець— 1 штука хлібні крихти— 50 грам Тонко нарізаємо баклажани. Солимо з кожного боку і відк...

Банани в мікрохвильовці

Банани в мікрохвильовці

Якщо ви ще не знали, як приготувати банани в мікрохвильовці, — цей рецепт вам сподобається. А що вже говорити про сам десерті — незвичайний, смачний і в той же час ніжний. Спробуйте обов'язково опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний рецепт приготування бананів в мікрохвильов...

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами

Баклажани з горіхами — це дуже легка літня закуска, одна з класичних закусок з цього чудового овочу. Якщо не помиляюсь, щось подібне популярно в кавказької кухні. готуємо! опис приготування: баклажан — смачний, красивий і корисний овоч, з якого можна приготувати чимало цікавих страв. Сьогодні ...

Млинці в лимонної карамелі

Млинці в лимонної карамелі

Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Баклажани в мультиварці

Баклажани в мультиварці

розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...

Борщ з мовою

Борщ з мовою

Борщ в нашій країні залишається одним з найпопулярніших страв. Давайте сьогодні його приготуємо з мовою, який сам по собі вже делікатес. пробуйте, дуже смачно. опис приготування: Борщ з мовою готується, як звичайний, з тією лише різницею, що попередньо потрібно зварити мову. Який брати мову — ...