Рецепт Борщ на курячому бульйоні

Рецепт Борщ на курячому бульйоні
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це прекрасний дієтичний борщ, приготований на основі курячого бульйону. Блюдо ідеально зігріває в холодну пору року, що дуже актуально в осінньо-зимовий період. Простий і смачний обід!

опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування борщу на курячому бульйоні. За рахунок того, що курка вариться без шкіри, борщ виходить дуже легким і дієтичним. Велика кількість овочів і зелені робить його дуже ситним і смачним. Обов'язково подавайте готову страву зі сметаною і чорним хлібом. хай щастить!

  • Курячі стегна— 2 штуки
  • Картопля— 4 штуки
  • яйця— 4 штуки(зварені круто)
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • сік томатний— 1 Склянка
  • щавель— 1 пучок
  • петрушка— 1 пучок
  • Цибуля зелена— 1 пучок
  • Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
  • Сіль і перець— За смаком
Борщ на курячому бульйоні - фото крок 1 Очищаємо стегенця від шкіри, заливаємо їх водою, ставимо варитися на середній вогонь. Також додаємо одну очищену моркву і одну цибулину. Доводимо до кипіння, видаляючи піну, потім варимо до готовності м'яса.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 2 Натираємо другу морква на тертці, цибуля подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на маслі до м'якості і золотистого.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 3 Вливаємо томатний сік, тушкуємо все разом 10 хвилин.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 4 Окорочка сварились, витягаємо їх з каструлі. Цільну цибулину і моркву відправляємо у відро для сміття. Додаємо в бульйон картоплю, порізаний кубиками. Солимо до смаку, варимо ще 10 хвилин.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 5 М'ясо відокремлюємо від кісток.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 6 Картопля практично зварився. Додаємо м'ясо в бульйон, також кладемо зварені подрібнені яйця і овочеву зажарку. варимо ще 5 хвилин.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 7 Всю зелень промийте, потім подрібніть. Додайте зелень в каструлю, влийте томатний сік. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Зніміть борщ з плити.

Борщ на курячому бульйоні - фото крок 8 Дайте борщу настоятися під кришкою 15 хвилин. Подавайте до столу разом зі сметаною. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани в курячому філе

Осетинський пиріг «Сахараджін»

Рецепт приготування м'ясної страви з овочами і зеленню. опис приготування: баклажани миються, нарізаються невеликими шматочками, солятся. Потім їх необхідно витримати близько 20-30 хвилин, після чого знову промити і висушити. Після цього їх обсмажують з дрібно нарубают цибулею до стану готовно...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...