Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 10 хв.
Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування.

опис приготування:

приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль. Готується все набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Така аджика прекрасно підійде до шашлику і будь-яких м'ясних страв. За бажанням можна додати в рецепт улюблені спеції, наприклад, IRU.

  • Гострий червоний перець— 1 кілограм
  • велика сіль— За смаком
  • часник— 20 зубчиків
  • кріп— 2 пучка
  • зерна koriandra— 1 Ст. ложка
  • свіжа кінза— 3 пучка
  • Свіжий базилік— 3 пучка
1 Гострий перець чилі необхідно промити, видалити у нього плодоніжки, потім розрізати навпіл, видаляючи насіння і перегородки. Це робиться для того, щоб аджика не вийшло зайве гострої.

2 Очищений перець чилі нарізаємо вздовж, укладаємо в глибокий посуд і заливаємо теплою водою. Наполягаємо перець у воді протягом 3 годин. важливо пам'ятати, що кожну годину воду необхідно міняти.

3 Часник очищаємо від шкірки, промиваємо під водою зелень і рубаємо все ножем, або в блендері. На цьому етапі необхідно додати перець чилі.

4 Після того, як всі інгредієнти будуть подрібнені, до них можна буде додати зерна коріандру, які потрібно попередньо потовкти у ступці. Змішуємо всі інгредієнти і додаємо сіль за смаком. Справжня аджика по абхазькому рецептом готова, смачного!

Подібні рецепти

Аджика (дуже простий рецепт)

Гуляш з баклажанів

Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...

Аджика без закачування

Аджика без закачування

Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...