Рецепти womanlife.com.ua
«двір замку» шоколадний
Готуйте алкогольні напої просто у себе на кухні. Магазинні алкогольні напої коштують великих грошей. Можна вдома приготувати ось такий "; Бейлиз ";. Вийде смачно і майже як в магазині. опис приготування: Ірландський "; Бейлиз" дуже смачний. Його люблять як чоловіки, так і жінки. Цей напій дуже...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Blanmanže, рецепт класичний
Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Фарширований тунець
Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...
Брауни с кофе эспрессо
Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...
Безалкогольний апельсиновий пунш
Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...
Безе з яблуками
Рецепт безе з яблуками — повітряного ласощі для всієї родини. Що може бути краще ніж солодкі збиті білки і кисло-солодкі яблука, та ще й з морозивом! опис приготування: Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі...
Баклажани, запечені з часником
Шукаєте рецепт смачної закуски? Тоді зверніть увагу на баклажани, запечені з часником. Це дуже пікантна і ароматна закуска, яка стане відмінним доповненням до вашого вечері. Це смачно! опис приготування: Прекрасна закуска з баклажанів обов'язково "; приживеться" на вашому столі. Адже її дуже л...
Булочки с повидлом в мультиварке
Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...
25-хвилинний овочевий туніський кус-кус
Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...
Баба romovaya
До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...
Бефстроганов в лаваші
Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...
Білкові мафіни
Смачні та апетитні білкові маффіни з шинкою і сиром - прекрасна закуска для дружньої вечірки, до того ж вони готуються буквально за 20 хвилин при наявності необхідних продуктів на вашій кухні! опис приготування: Рум'яні білкові маффіни можна взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік. Го...
Алкогольний коктейль з малини з травами
Рецепт приготування коктейлю з малиною, горілкою, вином, м'ятою і базиліком. опис приготування: відкладіть 16 ягід малини для прикраси. решта ягоди, цукор, м'яту і базилік покладіть у велику миску. додайте горілку, лимонний сік і вино. Вилийте суміш через сито в глечик, натиснувши на ягоди і т...
Баклажани по-бухарски
Мінімум витраченого часу на приготування — максимум отриманого задоволення. Баклажани по-бухарски — рецепт родом з узбецької національної кухні, чудовий і ситний салат. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-бухарски. Приготування відніме у вас максимум 30 хвилин. Бакл...
Баклажани кружечками в гострій приправі
Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати баклажани кружечками в гострій приправі. Це досить швидко, просто, а головне - виходить неймовірно смачно! Відмінне блюдо для заготовки на зиму. опис приготування: Практично всі гострі заготовки на зиму в своєму складі мають баклажан. І це не дивно,...
Биточки крабові
Любителям крабових паличок в кулінарну скарбничку пропоную досить простий рецепт биточків крабових. Хрусткі і апетитні вона стануть відмінною закускою або гарніром. опис приготування: Рецепт биточків крабових з фото — це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке часто готують також з овочі...
Аджабсандал
Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...