Рецепти womanlife.com.ua

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Кинутий бісквіт

Кинутий бісквіт

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Брускетта

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Баклажани в соусі «терияки»

Баклажани в соусі «терияки»

Соус "; Теріякі" зараз, напевно, наймодніший і ходової з усіх соусів. А баклажани як були корисними, так і залишаться! Давайте сумісний ці 2 інгредієнта і приготуємо баклажани в соусі теріякі. опис приготування: Баклажани готуються досить просто. Вони не "; розповзаються ";, якщо не різати їх ...

Баклажани з м`ясом і овочами

Баклажани з м`ясом і овочами

Смачну і поживну страву з овочів і м'ясного фаршу. У сезон баклажан рекомендую неодмінно спробувати! Що може бути краще свіжих овочів, тушкованих з м'ясом? опис приготування: Дуже смачне блюдо для любителів баклажан — відмінна ідея для ситного обіду або вечері. Овочі з фаршем — дивовижне поєдн...

Брокколі в мікрохвильовці

Брокколі в мікрохвильовці

Приготувати брокколі в мікрохвильовці — простіше простого. розповідаю, як це зробити. Подавати брокколі можна як овочевого гарніру до найрізноманітніших страв, можна, можливо — самостійно. опис приготування: Неодноразово мені доводилося чути, як хтось скаржиться — мовляв, приготувати брокколі ...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Смачна страва. Може бути закускою або повноцінним другим блюдом. опис приготування: Наріжте овочі кільцями, сир натріть, зробіть соус зі сметани, часнику, солі і перцю. Викладіть гіркою і запікайте в духовці хвилин 10-15. баклажани— 2 штуки сир твердий— 100 грам помідор— 2 штуки сіль, перець...

Млинцевий пиріг з фаршем

Млинцевий пиріг з фаршем

Млинцевий пиріг за принципом приготування нагадує процес приготування лазаньї. Замість листів лазаньї використовуються готові млинці. Все дуже просто, а виходить завжди дуже смачно! опис приготування: Такий млинцевий пиріг можна приготувати як для святкового столу, так і для повсякденного дома...

Авокадо з креветками

Авокадо з креветками

Авокадо з креветками — смачний салат, який ще й дуже корисний і красивий. обідаючи їм, Ви зможете задовольнити не тільки голод, але і отримати естетичне задоволення! опис приготування: Авокадо з креветками — салат, на приготування якого йде близько 20 хвилин. Однак, знаю точно, що такий салат ...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Безе з ревенем і малиною

Безе з ревенем і малиною

Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Безалкогольний пунш

Безалкогольний пунш

Швидкий і простий, яскравий і смачний, такий напій обов'язково припаде до душі і дорослим, і дітям. Чудовий варіант коктейлю на швидку руку, який рекомендую всім взяти на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Поспішаю показати вам один з варіантів, як приготувати безалкогольний пунш. Вик...

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...

Баклажани і кабачки в мультиварці

Баклажани і кабачки в мультиварці

Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...