Рецепт Підбадьорливий зелений чай

Рецепт Підбадьорливий зелений чай
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
Бадьорить може бути не тільки каву, але і чай, і в цьому ви переконаєтеся, приготувавши його за моїм рецептом! Чай виходить просто неперевершено ароматним і таким же смачним!

опис приготування:

На відміну від кави, цей напій корисний і бадьорить. Він прекрасно втамовує спрагу в спекотний літній день, тонізує і додає сил. Готується він досить просто: з зеленого чаю, лимона, яблука і спецій.

  • Зелений чай— 1 Чайна ложка
  • лимон— 1/3 штуки
  • яблуко— 1/2 штуки
  • гвоздика— 3-4 штук
  • імбир мелений— 1 щіпка
  • вода— 400 мілілітрів
Підбадьорливий зелений чай - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Мелений імбир можна замінити на свіжий.

Підбадьорливий зелений чай - фото крок 2 яблуко, не очищаючи, поріжте на невеликі шматки. Лимон поріжте кружечками.

Підбадьорливий зелений чай - фото крок 3 У заварник викладіть фрукти, чай, гвоздику і імбир. За бажанням можна додати цукор або мед.

Підбадьорливий зелений чай - фото крок 4 Залийте окропом і залиште на 10 хвилин настоюватися.

Підбадьорливий зелений чай - фото крок 5 чай готовий, розлийте його по чашках. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Рецепт начинки для лаваша

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...