Рецепти womanlife.com.ua

Вірменський квасолевий суп

Вірменський квасолевий суп

Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...

Млинцевий пиріг

Млинцевий пиріг

Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Булочки, фаршировані рататуем

Булочки, фаршировані рататуем

Ви любите рататуй? А булочки? Спробуємо поєднати їх в одне блюдо! Ці булочки з соковитою начинкою з тушкованих овочів будуть прекрасним доповненням до обіду. Можна взяти з собою на пікнік або для перекусу. опис приготування: Ось ще один рецепт чудової випічки з овочами і сиром. Булочки будемо ...

Беарнскій соус

Печінковий торт з грибами

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Баклажани по-бакинські

Баклажани по-бакинські

такі баклажани — це справжнє свято шлунка, так що не пропустіть нагоду приготувати це приголомшливе блюдо. його, до речі, можна їсти як відразу, так і закатати на зиму, дуже зручно, Чи не справедливість? опис приготування: Скільки я заготовок в своєму житті не перепробувала, але все ж немає ні...

Брауні з морозивом

Брауні з морозивом

Від цього смачного десерту отримують задоволення і дорослі, та діти. А гарячий Брауні з холодним морозивом — це подвійне задоволення. опис приготування: Якщо у вас поганий настрій, порадуйте себе смачним десертом. Цей шоколадний десерт готується дуже швидко, а насолоди від його смаку ви отрима...

Бисквит на кипятке

Бисквит на кипятке

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Аджика суха

Аджика суха

У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...

Баклажани на зиму «Тещин язик»

Баклажани на зиму «Тещин язик»

З баклажанів виходять відмінні заготовки на зиму, які найчастіше розходяться в першу чергу. рецепт, який пропоную вам я, являємо собою соковитий салат з баклажанів з пікантним смаком. опис приготування: Я думаю, ви вже чули про однойменну закусці з баклажанів, у якій приголомшливий пікантний с...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Яловичина в татарській

Яловичина в татарській

Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Болгарське лечо «Глобус»

Болгарське лечо «Глобус»

У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...

Баклажани зі свининою по-китайськи

Баклажани зі свининою по-китайськи

Класична китайська комбінація - це свинина зі спеціями і баклажанами. Цю страву можна зустріти в будь-якому ресторані, де є китайська кухня. Традиційно це блюдо готується гострим. Спробуйте! опис приготування: Не знаю, як приготувати баклажани зі свининою по-китайськи? Ця страва - одне з найп...

Баварський салат

Баварський салат

Хочу поділитися простим, але смачним рецептом баварського салату. Особливо гарний він буде в зимовий час, коли мало свіжих овочів і в хід йде консервація. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати баварський салат. За бажанням в салат можна додати варену буряк. У салату ці...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Баклажани по-таїландськи

Баклажани по-таїландськи

Хочу з Вами поділитися рецептом баклажан по-таїландських — пікантного і смачної страви для любителів азіатської кухні і не тільки. опис приготування: Азіатська кухня — це завжди специфічні страви на любителя. Проте, можна завжди знайти щось і для себе. Так як я люблю баклажани, цей рецепт прип...