Рецепт Баклажани зі свининою по-китайськи

Рецепт Баклажани зі свининою по-китайськи
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Класична китайська комбінація - це свинина зі спеціями і баклажанами. Цю страву можна зустріти в будь-якому ресторані, де є китайська кухня. Традиційно це блюдо готується гострим. Спробуйте!

опис приготування:

Не знаю, як приготувати баклажани зі свининою по-китайськи? Ця страва -

одне з найпростіших і розповсюджених в китайській кухні. головне -

правильно приготувати маринад і обсмажити до золотистого кольору баклажани. Імбир і часник додаються за смаком.

  • баклажани— 2-3  штуки
  • Фарш зі свинини— 120  грам
  • часник— 3-4  зубчики
  • імбир— За смаком(в середньому 3-4 см кореня)
  • Кукурудзяний крохмаль— 1  Ст. ложок
  • Рослинна олія— 50  грам
  • Часник і перець— 3  Ст. ложки(готова паста з часнику і перцю для маринаду)
  • Соєвий соус— 2  Ст. ложки
  • Кунжутну олію— 1  Ст. ложок
  • цукор— 1  Ст. ложок
Баклажани зі свининою по-китайськи - фото крок 1 1. Єдине, що можна додати до цього рецепту, це звичайний рис на гарнір. У всьому іншому - рецепт ідеальний. Якщо любите гостріше, то додайте в маринад більше перцю. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте дрібно нарізаний часник і натріть (можна нарізати) імбир.

Баклажани зі свининою по-китайськи - фото крок 2 2. Додайте фарш зі свинини (можна м'ясо дрібно нарубати ножем) і смажте все до готовності, постійно помішуючи.

Баклажани зі свининою по-китайськи - фото крок 3 3. Приготуйте маринад: змішайте пасту, додайте соєвий соус, цукор і кунжутне масло. додайте баклажани, порізані тонкими брусочками (довжиною близько 2,5 см) і смажте їх до золотистого кольору, після чого залийте маринадом і тушкуйте ще 10 хвилин на слабкому вогні.

Баклажани зі свининою по-китайськи - фото крок 4 4. Подаються баклажани зі свининою по-китайськи в гарячому вигляді. Спеції можна додавати за смаком.

Подібні рецепти

Баклажани зі свининою

Найпростіші паски

Овочі не тільки корисні, але і дуже смачні, якщо їх правильно приготувати. Пропоную вашій увазі досить простий рецепт баклажанів зі свининою, запечених в духовці з томатним соусом. опис приготування: Такий рецепт приготування баклажанів зі свининою хороший тим, що це повноцінне блюдо, яке може...

Боби зі свининою

Боби зі свининою

Поспішаю поділитися з вами доступним і дуже вдалим варіантом, як приготувати боби зі свининою. ситно, апетитно і дуже смачно — то, що треба для обіду або вечері. опис приготування: 1. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте. 2. м'ясо вимийте, обсушити і наріжте кубиками. Обсмажте на сильн...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...