Рецепт Яловичина в татарській
Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали!
опис приготування:
Як приготувати біфштекс по-татарськи?
1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим рушником і дрібно порубати ножем або прокрутити в м'ясорубці з дрібною сіткою.
2. Цибулину почистити і подрібнити.
3. Каперси також порубати ножем.
4. Подрібніть куточки.
5. У м'ясний фарш додайте все нарізані інгредієнти, сіль, перець, соус Табаско, вустерський соус, оливкова олія і гірчицю. гарненько перемішайте.
6. За допомогою сервіровки кільця сформуйте порції біфштекса по-татарськи. Прикрасьте свіжими овочами або каперсами.
7. яйця промийте, зламати його, залишивши в шкаралупі жовток. Покладіть жовток в шкаралупі на біфштекс і подавайте.
Любителям гострого раджу додати в фарш подрібнений чилі.
Можна подавати біфштекс без спецій, а всі овочі і спеції викласти на блюдо подрібненими.
Смачного!
- яловичина, вирізка— 500 грам
- цибулина— 1 штука(велика)
- каперсами— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
- соус Табаско— За смаком
- вустерський соус— За смаком
- корнішони— 4-5 штук
- Оливкова олія— 3-4 Ст. ложок
- жовтки— 4 штуки
- Дижонская гірчиця— 1 Чайна ложка
1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим рушником і дрібно порубати ножем або прокрутити в м'ясорубці з дрібною сіткою.
2. Цибулину почистити і подрібнити.
3. Каперси також порубати ножем.
4. Подрібніть куточки.
5. У м'ясний фарш додайте все нарізані інгредієнти, сіль, перець, соус Табаско, вустерський соус, оливкова олія і гірчицю. гарненько перемішайте.
6. За допомогою сервіровки кільця сформуйте порції біфштекса по-татарськи. Прикрасьте свіжими овочами або каперсами.
7. яйця промийте, зламати його, залишивши в шкаралупі жовток. Покладіть жовток в шкаралупі на біфштекс і подавайте.
Любителям гострого раджу додати в фарш подрібнений чилі.
Можна подавати біфштекс без спецій, а всі овочі і спеції викласти на блюдо подрібненими.
Смачного!
Подібні рецепти
Яблучне варення в мультиварці
Рецепт приготування філіппінського страви з яловичини. опис приготування: Рецепт приготування філіппінського страви з яловичини. яловичина— 1/2 кілограма(нарізати кубиками) картопля— 2 штуки боби— 1 штука(банку) вода— 2 склянки часник— 3 штуки(тертий) капуста— 1 штука(невелика) китайська кап...
Брокколі і яловичина
Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...
Біфштекс рубаний (яловичина)
Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...