Рецепти womanlife.com.ua

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Безе рецепт класичний

Безе рецепт класичний

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

Брізолі з вафлями

Брізолі з вафлями

Як ви думаєте, що буде, якщо поєднати м'ясний фарш, вафлі та яєчний кляр? Все дуже просто, вийде неймовірно смачна страва під назвою брізолі з вафлями, оригінальне і легке у виконанні. опис приготування: З цим рецептом приготування бризолу з вафлями мене познайомила моя подруга, за що я їй ду...

Айран з кефіру і мінералки

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Перед вами рецепт приготування айрану з кефіру і мінералки. думаєте, можна купити цей напій тільки в магазині? Як би не так! розповім, як приготувати айран з кефіру і мінералки прямо зараз! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати айран з кефіру і мінералки! думаю, вам сподобаєтьс...

Борщ зі бурякової бадиллям

Борщ зі бурякової бадиллям

Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...

Булка білоруська

Булка білоруська

Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Млинці на воді тонкі

Млинці на воді тонкі

Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Бісквітні коржі для торта

Бісквітні коржі для торта

Дуже вдалий рецепт приготування бісквітних коржів, які ідеально підходять для торта. Випічка виходить дуже пишною, особливо добре поєднується з білковим кремом. Готуються коржі дуже просто. опис приготування: Все дуже просто і швидко. При випічці бісквіта в духовці, найкраще використовувати ст...

Біріані з бараниною

Біріані з бараниною

Біріані з бараниною, або відкидний плов з бараниною — дуже смачне, ситне і оригінальне східне блюдо, яке можна сміливо подавати на який-небудь сімейне свято. опис приготування: Біріані з бараниною — блюдо святкове, не буденна, тому налаштовуйтесь на те, що приготування буде достатньо довгим і ...

Баклажани по-таїландськи

Баклажани по-таїландськи

Хочу з Вами поділитися рецептом баклажан по-таїландських — пікантного і смачної страви для любителів азіатської кухні і не тільки. опис приготування: Азіатська кухня — це завжди специфічні страви на любителя. Проте, можна завжди знайти щось і для себе. Так як я люблю баклажани, цей рецепт прип...

Бразильський пиріг з куркою

Бразильський пиріг з куркою

Рецепт приготування бразильського пирога. кількість порцій: 6 борошна— 1,5 склянки молока— 125 мілілітрів рослинної олії— 5 Ст. ложок яйце— 1 штука розпушувача— 1,5 чайних ложки куряче філе— 1 штука цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики помідорів— 400 грам маслин без кісточок— 200 грам консервова...

Бараняча котлета на кісточці

Бараняча котлета на кісточці

Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...

Бісквіт з карамеллю

Бісквіт з карамеллю

Бисквит – отличная основа для многих десертов. Якщо знати технологію, то він вийде легким і повітряним, і не буде опадати. сьогодні розповім, як приготувати бісквіт з карамеллю швидко і просто. опис приготування: Бисквит – несложная основа под десерты. Але якщо правильно його приготувати, дати...

Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром

Млинці з гарбузом, беконом і козячим сиром

Рецепт приготування млинців з тіста філо з смаженим беконом, цибулею, гарбузом, розмарином, козячим сиром і сиром Пармезан. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16 порцій млинців в якості закуски. бекону— 180 грам цибулина— 1 штука невеликий сквош або гарбуз— 1 штука свіжого листя ...

Biskvitnoe тісто

Biskvitnoe тісто

Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...