Рецепт Айран з кефіру і мінералки

Рецепт Айран з кефіру і мінералки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Перед вами рецепт приготування айрану з кефіру і мінералки. думаєте, можна купити цей напій тільки в магазині? Як би не так! розповім, як приготувати айран з кефіру і мінералки прямо зараз!

опис приготування:

Ось простий рецепт, як приготувати айран з кефіру і мінералки! думаю, вам сподобається. Такий напій ідеально влітку вгамує спрагу, прекрасно доповнить собою картопляне пюре з оселедцем, та й взагалі просто незамінний на кухні! Спробуйте, це смачно!


  • кефір жирний— 1 літр
  • мінералка— 1 літр
  • огірок— 1 штука
  • зелень— 1 пучок(м'ята, чебрець, кінза і кріп)
  • сіль— 0.5 чайних ложки
1 Перед приготовлением напитка нужно обязательно охладить минеральную воду и кефир.

2 Дальше выкладываем в блендер кефир и тертый огурец (шкурку с него лучше снимите). Измельчаем всё до однородности.

3 Теперь добавьте к кефирно-огуречной массе помытую и обсушенную зелень. Также посолите немного.

4 Опять хорошо перемешайте всё при помощи блендера.

5 Теперь тонкой струйкой вводим минеральную воду, чтобы она шипела, продовжуємо збивати.

6 Готово! Разливаем айран по высоким бокалам и наслаждаемся его вкусом!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Айран з кефіру з зеленню

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...